Издвајамо Свет

РОГОЗИН ЗА*ЕБАВА ТРАМПА: ПЕДЕСЕТ НУЛА ЗА РУСИЈУ! САД има најбоље оружје, само кад би се зезали!

Потпредседник владе Русије Дмитриј Рогозин, који је одговоран за руску војну индустрију, иронично је прокометарисао изјаву председника САД Доналда Трампа о квалитету америчке војне технике

Фото: Јутјуб

– Ми производимо најбољу војну технику на свету. Са нама у томе нико чак ни приближно не може да се пореди – изјавио је шеф Беле куће приликом посете Јапану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Коментаришући Трампове речи Рогозин је написао: „Ма није ваљда?“, и поставио „смајли“.
Раније је руски вицепремијер иронично одреаговао на Трампове речи о одустајању од коришћења оружаних снага у ширењу демократије у другим земљама. „Досада је то била њихова непосредна обавеза, укључујући и демократизацију становништва Хирошиме и Нагасакија“, написао је Рогозин.

Раније је Пентагон изјавио да ради на новој авионској ракети великог домета која ће бити еквивалент руској ракети К-77М, намењеној ловцу пете генерације Су-57.

Подсетимо, велику узбуну у америчком војном врху изазвао је неуспешни лов америчке флоте на руску подморницу у Средоземном мору.

Цела америчка ескадрила предвођена носачем авиона тражила је подморницу „Краснодар“, али је она неприметно доспела на одредиште, испалила ракете „Калибар“ на терористе, и нестала без трага.

 

 

Извор: Восток.рс