Издвајамо Свет

ЈЕЗИВО НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО ЗА 2018. ГОДИНУ: III Светски рат, најмасовнији земљотрес, лиценца за рађање деце

Топ 10 Нострадамусових пророчанстава за које се очекује да се одиграју 2018. године!

Нострадамусова пророчанства већ много векова проучавају велики научници, и данас су многа од ових пророчанстава и даље неразрешена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Неки мисле да је свака визија била загонетка којој су били потребни прави делићи да би била разрешена.

Чак и ако скептици верују да су Нострадамусова предвиђања чиста фантазија, неки стручњаци за његова пророчанства су уверени да је половина њих већ остварена.

Шта Нострадамусова пророчанства предвиђају за 2018. годину?

Нострадамусова пророчанства за 2018. годину предвиђају неке страшне догађаје који ће потпуно променити нашу планету од онога какву је знамо данас. Француски пророк је мислио да ће током 2018. године мртви устати из својих гробова, а свет ће морати да се суочи са променама међу народима, а такође ће бити и природних катастрофа које ће потрести свет. Ево неколико Нострадамусових пророчанстава за 2018. годину.

Остварило се пророчанство о Доналду Трампу

У “Лес Пропхетиес“ је предвиђена чак и победа последњег председника Сједињених Америчких Држава, Доналда Трампа: у 40. катрену је написано: ““лажни трубач“ ће присилити Византију да мења своје законе.“ Научници сматрају да је пророк користио појам Византија за Грчку, земљу у коју мигранти долазе у Европу.

Заправо, Доналд Трамп се у својој предизборној кампањи залагао против миграната. У 57. катрену је написано: “лажни трубач ће изазвати велика неслагања. Споразум ће бити прекинут, а лице од млека и меда лежи на земљи.“

Овим речима је Нострадамус је споменуо Израел, који се тако назива у Библији: “Земља где тече млеко и мед.“ То значи да би Трампов избор могао изазвати крај Израела.

На крају, 50. катрен каже: “Република великог града,“ САД, ће бити “трубачем доведене до тога да се ангажују у скупим војним операцијама“ а “град ће се покајати.2

То се догодило у Сирији током напада од стране Трампа.

Нострадамус је предвидео Трећи светски рат

Између ових катрена у књизи “Лас Пропхетиес“ је катрен који најављује најстрашнији Трећи светски рат.

Нострадамус у катрену најављује да ће велики рат почети током ових година и почеће од терористичких напада који су се догодили у Француској и инвазијом Арапа и муслимана, пророчанство каже: “велики рат ће почети у Француској, а потом ће цела Европа бити нападнута, то ће бити дуго и застрашујуће за све… а онда ће коначно бити мир, али ће само мало њих у томе уживати.“

У другим стиховима пише: “за неспоразуме и немарности ће бити отворен пролаз за Мухамеда: крв потопљена у земљи и мору, Марсејска лука ће бити прекривена бродовима и пловилима.“

Затим говори о Риму: “биће пуно козачких коња који ће пити из Римских фонтана, ватра ће пасти са неба и уништити три града. Град ће изгубити веру и постаће владавина Антихриста, Рим ће нестати. Све ће бити вероватно изгубљено и ту ће бити само убиства, чуће се бука псовања и оружја.“ Ове речи, које су написане пре 5 векова, застрашујуће су јер су се неки догађаји већ десили.

година ће бити почетак дугог периода мира
Пророк најављује трећи глобални рат, и он мисли да ће то довести до многих смртних случајева, крви и уништења, али предвиђа такође и завршетак рата. Према његовим визијама, 2025. година ће бити година која ће осветлити свет и то ће донети мир и спокојство. Пророк завршава свој катрен са овим речима: Из пепела уништења ће се поново родити мир, али ће мало људи уживати у томе.“ Да ли се та предвиђања остварују или не? Не можемо то знати, али осећамо тензије присутне у ваздуху, и страхујемо због чињенице да је велики пророк предвидео шта ће се догодити.

Остала предвиђања: Топ 10 Нострадамусових пророчанстава за која се очекује да ће догодити 2018. године!

10 – Велика ерупција планине Везув

Нострадамус је предвидео масивну вулканску ерупцију 2018. године. Вулкан лежи у планини Везув у Италији, и уништаваће Земљу “сваких пет минута,“ окончавајући између 6.000 и 16.000 живота. Наравно, сви ми смо у потпуности свесни шта се догађа када вулкани погоде Италију.

9 – Људи ће разговарати са животињама

То се већ дешава; чули смо за десетине животиња, углавном мајмуна и шимпанзи, који су обучени да комуницирају користећи речи попут људских бића. Међутим, Нострадамусово предвиђање је овог пута укључивало свиње, како ће се оне коначно придружити делфиниа и псима и постати пријатељи са људима. Нострадамусово предвиђање приказује визију научног и биолошког развоја, јер ће генетска мутација учинити људе способним да вербално комуницирају са животињама.

8 – Најмасивнији земљотрес који ће погодити земљу

Сви смо потпуно свесни катастрофа и рушевина које су земљотреси изазвали у Кини, на Хаитију, у Италији и, наравно, Јапану, остављајући на хиљаде људи беспомоћне и без домова. Нострадамус је говорио о масивном земљотресу који би погодио Земљу.

Међутим, оно што Американце брине по питању тог земљотреса јесте чињеница да он неће погодити далеки источни део света као раније, већ западни свет, “посебно западни део Сједињених Држава. Његова снага ће се осетити у земљама широм света.“

7 – Економска репресија

Наравно, природне катастрофе и ратови утичу на економију и политику. Дакле, 2018. година је сведок масивног економског колапса који води до неколико смрти бизнисмена, јер “богати умиру много пута,“ каже Нострадамусово предвиђање.

6 – Људи ће живети преко 200 година

Да ли бисте веровали да ће људи моћи да живе дуже од два века, са свим димом, отпадом и загађењем који погађају животну средину? “Напредак у медицини ће подићи очекивани животни век људи, који би могао бити најмање до 200 година. Човек од 80 година ће изгледати као човек од 50, и тако даље.“

Заправо, очекивани животни век је у неким развијеним земљама у просеку 80 година. Биће много људи који су старији од 100 година. Штавише, не треба занемарити чињеницу да су козметичке операције омогућиле људима да продуже своју младост. Међутим, прекомерне пластичне операције доводе до катастрофе.

5 – Право на родитељство

Можда бисте били изненађени, или потенцијално шокирани, ако бисте наишли на закон који захтева да имате дозволу или лиценцу за рађање и да имате властиту децу. Да, постоје спекулације о дозволи за родитељство. Међутим, 2018. година стиже за само пар месеци, тако да ћемо гледати и посматрати ша ће се догодити у вези са таквим контроверзним питањем. “Они који желе да имају децу ће морати да имају лиценцу или дозволу. Неће моћи да делују како им је воља,“ рекао је Нострадамус.

Заправо, Кина је већ успоставила такав закон, званично окончавајући неконтролисано рађање деце након рођења само једног детета, у покушају да преузму контролу над становништвом. Неке владе покушавају да спроведу исту политику коју је успоставила кинеска влада.

4 – Глобално загревање

Климатска катастрофа ће погодити Земљу и исушити глечере. Визионар упозорава да ће “Краљ опљачкати шуме“ (неконтролисано крчење шума?) и да ће се “небо отворити, а поља изгорети од врућине.“ Можемо видети шта се догодило да глечерима у Монтани и Канади. Према томе, ово можемо узети у обзир. Глобално загревање!

3 – Језичке разлике ће нестати

Шта дефинише нацију више од њеног матерњег језика? Да, то је оно чему је Нострадамус говорио. Нострадамус је предвидео да ће језици умрети и да ће свет вратити свој стари статус пре Вавилонске куле. Осим тога, људи би користили моторни језик, као што данас користимо компјутере. Очигледно, национализам показује знаке да умире.

2 – Ближи се крај пореза на Западу

Председник Доналд Трамп је показао знаке да ће смањити порезе. Поред тога, неколико европских партија са добрим шансама сада пролазе кроз тај начин прикупљања бирача, да ће и они смањити порезе, покушају да раде на економском напретку.

А сада, да ли сте спремни за велико пророчанство?

1 – Трећи светски рат

Спекулације су изазане због чињенице да су две доминантне светске силе, САД и Русија, у сукобу. Како је то Нострадамус рекао: “Рат ће почети између две велике светске силе и трајаће 27 година. Моменат великог насиља ће се поклопити са појавом комете на небу.“

Нуклеарни тероризам и природне катастрофе ће уништити нашу планету док се џиновска планета не приближи Земљи.“ Након разматрања овог описа, можемо у потпуности признати да је Нострадамус у ствари у то време на памети имао визију Светског рата. Наравно, САД ће саставити своје савезнике, док ће Русија сарађивати са Кином и мање земаља, а светске силе ће насрнути једна на другу.

Иако су неки инциденти са ове листе већ показали знаке и заправо већ ступили на сцену, ми, људи широм света, желимо да живимо у миру у свету који није искривљен ратовима, споровима и битакама за моћ, земљиште и робу. Све што можемо учинити је да прихватимо наше човечанство и створимо свет мира.

 

Извор: Wебтрибуне.рс