Издвајамо Србија

УДАРНА ВЕСТ! НА КИМ НОВИ НАПАД НА СРБЕ: Србин претучен у К.Митровици, тукли га до безвести уз повике “”Алаху Акбар”!

Ужас!

Србин са Косова Б.С. (31) претучен је вечерас у северном делу Косовске Митровице у вишенационалном насељу Бошњачка махала када је на њега насрнуло више непознатих особа, јавио је Радио Контакт Плус.

Он је смештен у митровачку болницу. Њега је у близини Међународног пословног колеџа у Косовској Митровици пресрела група непознатих лица, који су након вербалног напада физички насрнули на њега, додаје Радио Контакт Плус.

Том приликом задобио је повреде у пределу главе и стомака, а у бесвесном стању је пребачен у Клиничко-болнички центар у Косовској Митровици. То је други напад на њега ове године, подсећа Радио Контакт Плус.

Како наводи, претходно је 17. априла нападнут у Бошњачкој махали, када су на њега насрнула петорица младића, од којих су неки имали палице и оружје, и уз повике “Алаху акбар” нанели му телесне повреде.

Радио Контакт Плус наводи да им је регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојиц потврдио да се инцидент догодио и да је полиција започела истрагу у вези са тим инцидентом.

 

 

Извор: Танјуг

Loading...
loading...
Loading...