loading...
Србија

ХОРОР НА ГРОБЉУ ГДЕ ЈЕ САХРАЊЕНА УБИЈЕНА ЈЕЛЕНА: Усред ноћи одјекивали језиви крици и запомагање!

Усред ноћи са гробља Збег одјекивали јауци и запомагање: Шесторица га гепековала на Канаревом брду, одвезли у Борчу и брутално претукли.

 

Оставили су га тако пребијеног и отишли, а он је запомагао да би му неко помогао. Људи затекли језив призор, младић се борио за живот

РАКЕТЕ НА ГОТОВС: Почиње коначни обрачун на Блиском истоку

БЕОГРАД – Синоћ око 23 часа у улици Книнског косова код гробља Збег у Борчи брутално је претучен је мушкарац старости око 36 година.

Како тврди жртва, њега је практично киднаповала група мушкараца на Канаревом брду, и стрпавши га у ауто одвезла у Борчу, где су га брутално тукли и иживљавали се на њему, док није био полу мртав.

Тада су га оставили “да умре”, како сам каже, и отишли. Запомагао је надајући се да ће га неко чути, а житељи овог дела Борче кажу да су чули језиве крике из мрака, из правца гробља, и не знајужи шта је по среди, премрли су од страха.

– Сат времена пре поноћи примили смо позив да је код Збега претучен мушкарац. Хитна помоћ је на лицу места затекла крвавог мушкарца који је био брутално претучен. Задобио је тешке повреде главе, прелом носа, потрес мозга. У конфузном је стању, повраћа, постоји могућност и да има прелом базе лобање.

– У сваком случају у питању је тешка траума, имао је и повреде грудног коша, али колико је био крвав било је немогуће одмах установити све повреде. Повређени је превезен на ВМА, а више ће се знати након свих прегледа – рекла је портпаролка Хитне помоћи др Нада Мацура.

Несрећни човек је полицији је успео да каже да га је претукло 6 мушкараца, а његово запомагање су наводно чули људи који живе у близини, па су позвали полицију и Хитну помоћ.

Њега су шесторица мушкараца из за сада непознатих разлога стрпали у кола, па га довезли у Борчу и брутално тукли. Он је у јако тешком стању превезен у болницу и боре му се за живот.

 

Извор: Kurir.rs/Telegraf.rs