Издвајамо Србија

ВУЈОШЕВИЋ ПРОЗВАО ШЕШЕЉА: Добио си 10 милиона да ћутиш! ШЕШЕЉ: Душко, је..ћу ти мајку! Откинути ћу ти главу, ако…

loading...

Тренер тврди да је радикал добио паре да не прича о стварима које зна, овај му поручио да му их донесе иначе ће му „откинути главу“

Фото: Јутјуб

Душко Вујошевић, прослављени кошаркашки тренер, тврди да је лидер СРС Војислав Шешељ узео 10 милиона да би ћутао, те да, самим тим, није човек који може да дели моралне лекције о било коме.

Он је у емисији „Добар, лош, зао“, на питање како се осећа што га је Војислав Шешељ због изјаве о Сарајеву назвао издајником, казао:
– То што кажу људи који су причали докле ће бити Србија, а после узели 10 милиона да ћуте и не причају ствари које знају, шта они проглашавају издајом… Сматрам да је то улудо потрошен живот, да чак нема неке доследности ни у неком лудилу ту. Ако си спреман да се бориш до краја за неку идеју и да за њу погинеш и умреш у затвору, а онда изађеш из затвора и примаш паре да не би причао одређене ствари, то није човек који може да даје моралне судове мени.

Шешељ за Курир каже да први пут чује за тих десет милиона:

– Ако ми не проследи тих 10 милиона, је*аћу му мајку. Један српски издајник да каже да је мој живот улудо потрошен, на шта то личи! Али дужим га за ових десет милиона, ако ми не донесе, оде му глава, је*аћу му мајку. Петнаест дана му је рок. Је*аћу му мајку ако не дође с тих десет милиона, то му је моја порука – казао је лидер СРС.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК НА КОМЕ ВУЈОШЕВИЋ ТВРДИ ДА ЈЕ ШЕШЕЉ УЗЕО 10 МИЛИОНА

https://youtu.be/WaeechUt6FE

 

 

Извор: Курир / С. Ђ.

Loading...
loading...
loading...