loading...
Издвајамо Србија

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ О ИЗДАЈИ ВЕКА: Лидер ДОС продао САД Холбрукову ГАРАНЦИЈУ О НЕПРИЗНАВАЊУ КОСОВА!

Папир на којем је Ричард Холбрук у октобру 1998. потписао обећање Слободану Милошевићу да САД никад неће признати независност Косова, није ни изгубљен нити спаљен у НАТО бомбардовању, већ је продат Американцима за милион долара, а за то је одговоран високи функционер ДОС, тврди “Српски телеграф” 

Позивајући се на неименовани извор, београдски лист наводи да је папир након “рушења” Милошевића нестао, а да су из америчке амбасаде претходно тражили да им се тај папир врати као доказ, на основу којег би Србија могла да стопира признавање независности Косова.

– Један од лидера ДОС је пристао да га извуче из архиве. То је папрено наплатио и за њега добио милион долара- тврди извор близак тадашњој власти.

Фото: Јутјуб

Да је овај папир био архивиран у кабинету Слободана Милошевића, за тај београдски лист је открио шеф дипломатије Ивица Дачић.

– Сви сарадници Слободана Милошевића тврде, а његова секретарица се куне да је Милошевић звао и да јој је дао папир на коме је Холбрук, тадашњи главни преговарач између Запада и Србије и амерички изасланик, потписао Милошевићу да никада неће признати независност Косова. Кад су хапсили Слобу, то је нестало- рекао је Дачић.

 

Извор: информер / српски телеграф

loading...