Србија СРБИЈА ЈАВЉА

ШТА СЕ БРЕ ОВО СПРЕМА?! СТИГЛО ЖЕСТОКО УПОЗОРЕНЈЕ ИЗ АРАНЂЕЛОВЦА: Ова Вучићева ИДЕЈА НЕ СМЕ ДА ПРОЂЕ!

СНП “Наши” упозорава јавност да ће круна такозваног “унутрашњег дијалога о КиМ” коју води садашњи режим бити предлог Александра Вучића да дође да поделе Косова и Метохије.

По плану који ће бити предложен, Србији ће припасти општине на северу Косова и Метохије, са тим да је велико питање да ли у Вучићев предлог улази и северна Косовска Митровица.

Оно што је посебно битно, кроз изјаве које можемо видети и чути по медијима, овај предлог је већ договорен и са владом лажне државе Косово, ЕУ и САД и једино што је остало то је да са њим буду упознати и грађани Србије.

Изјаве да се мора прихватити “реалност” , и да обе стране морају постићи “историјски договор” односе се управо на поделу Косова и Метохије, са тим што ће јавности овакав расплет догађаја бити представљен као историјска победа Србије.

Посебно што издвајамо и напомињемо да ће у моментима када се у јавности објави план о подели, доћи ће и до формирања “Заједнице српских општина” (која треба да буде формирана у оквиру независне државе Косово) и да ће издаја бити представљена као велика победа која ће обезбедити сигурност српском народу на КиМ.

СНП “Наши” унапред поручује да не прихвата никакав предлог о подели Косова и Метохије, и да ће сви који буду умешани у овај сраман договор са шиптарским терористима и западним агентурама одговарати пред правосудним органима због грубог кршења Устава РС.

Информативна служба

СНП “Наши”