Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНИН УБИЦА ЈЕ РАНИЈЕ ОСМИСЛИО ЗЛОЧИН: Оружје још није пронађено а Владимирове речи ће вас ШОКИРАТИ

Нападач на Јелену Марјановић припремио је оружје, пајсер или чекић, јер на бедему није могао случајно да се нађе предмет са таквом оштрицом којом је усмрћена

Фото: Јутјуб

Убица Јелене Марјановић (33) понео је пајсер или чекић којим је брутално усмртио несрећну певачицу, јер на насипу на ком се највероватније догодио злочин није могао да се нађе предмет с таквом оштрицом којом је ударана у главу. Такође, убица је предузео низ мера којима је касније покушао да уклони трагове и омете истрагу.

Loading...

Подсетимо, према новим детаљима из истраге, певачица „Гранда“ убијена је 2. априла 2016. на насипу у насељу Борча између 16.47 и 17.10. Јелена је усмрћена са девет удараца предметом који је имао оштрицу.

Бачен у Дунав

До овог закључка дошли су обдуценти на основу повреда које је жртва имала на глави, а које нису могле бити нанете тупим предметом, али ни ножем или шрафцигером.

– Невероватно је да је убица на терену какав је насип могао случајно да нађе предмет са оштрим врхом и усмрти Јелену. Највероватније је понео оружје са собом, убио певачицу, а потом и организовао чишћење трагова – каже наш извор.

Ни 19 месеци након убиства оружје којим је Марјановићева усмрћена није пронађено.
– С обзиром на то да је прошло много времена, оружје је вероватно уништено или је можда и чак непосредно након убиства бачено у Дунав, који се налази у близини – објаснио је наш саговорник.

Уништени трагови

Већина доказа вероватно је уништена истог дана када је Јелена нестала на насипу, јер се велики број људи окупио тамо и трагао за певачицом.

– Марјановићи су по нестанку Јелене најпре контактирали са једним полицајцем, што је Зоран и испричао на саслушању. Након тога, укућани су позвали адвоката, наводно да се консултују. Ово су веома нелогични потези. После свега тога, десетине људи прошле су насипом трагајући за Јеленом, то је допринело уништавању бројних трагова које је убица могао да остави – објаснио је наш саговорник.

Како је знао за чекић
ВЛАДИМИР СЕ ОДАО

После претреса породичне куће Марјановића, свекар Владимир дао је медијима необичну изјаву у којој је навео да „инспектори носе шта мисле да треба док се убица слободно шета с чекићем“.

– Ова изјава је веома занимљива јер би чекић са оштрим врхом с једне стране, какав већина грађана има у кући, могао бити оружје којим је певачица усмрћена – додао је наш извор.

 

Извор: Курир.рс

 

Loading...
loading...
loading...