Србија

АНА БРНАБИЋ ПОСТАЈЕ МАМА! Имаћу дете! УЗВРАТИЛА УДАРАЦ ПАЛМИ!

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

И београдска штампа је писала да премијерка и њена партнерка размишљају о вантелесној оплодњи

Премијерка Србије, Ана Брнабић, говорећи о нападима на своју породицу, потврдила је да жели да се оствари као мајка.
– Сутра, плашим се, шта ће да се деси мојој деци која иду у школу, она немају обезбеђење, неко ће да помисли да сам мафијаш и да имам 400.000 евра у џепу, неко ће да отме моје дете. Па је л’ сте ви људи нормални. Дајте само елементарну политичку пристојност у Србији – закључила је Брнабић говорећи о писањима медија о њеном брату.

Брнабић негира да она или њен брат стоје иза откупа Гоше, а ОГЛАСИЛА СЕ И ПОВОДОМ МИНИСТРА ПОПОВИЋА!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

А ово нас враћа на њено постављање и реакције јавности, па и коалиционих партнера тадашњег премијера Вучића, на Анино сексуално опредељење које никада није крила:

„Рекао сам председнику Вучићу да кандидат за председника Владе мора да буде домаћин, да зна шта је породица, да има децу“ – казао је Драган Марковић Палма тада.

Ана Брнабић никада није крила да је хомосексуалног опредељења, а недавно је јавност упознала и њену дугогодишњу партнерку, с којом, судећи по њеној најновијој изјави, премијерка планира и децу.

Како је председница Владе већ оса година с докторком Милицом Ђурђић, која ради у Клиничком центру, изгледа да су почели да озбиљно размишљају о родитељству.

И београдска штампа је почетком октобра писала да оне размишљају о вантелесној оплодњи.

Наводно су помоћ потражили на једној клиници у Холандији.

И ето, сада више Палма неће имати разлога да говори „да Ана није његов премијер“, јер ће, како је и сама изјавила, имати децу, па самим тим и породицу.

Нећу да будем геј премијерка

Иако је њена орјентација изазвала буру, она је увек истицала да жели да се истиче само резултатима:

„Србија се мења и то брзо, може да се каже да сам ја део те промене, али не желим да будем означена као ‘геј премијерка Србије’. Порука коју треба да пошаљемо јесте порука која се односи на способност, професионализам и поузданост“, казала је Брнабићева после ступања на функцију.

Извор: Espreso.rs