Издвајамо Свет

БИВШИ ШЕФ АНТИТЕРОРИСТИЧКЕ СЛУЖБЕ ОТКРИО ЈЕЗИВУ ИСТИНУ: Француска убија своје грађане, који се враћају из Сирије! (ВИДЕО)

Бивши шеф Антитерористичке службе Француске и посланик Алаин Марсауд изнео је информације које се не могу често чути у медијима, а које су везане за држављане Француске који се боре на страни терориста у Сирији

Како је изгледао разговор новинара и Марсуда погледајте у следећем видео запису, који је на српско-хрватски превео портал Логично.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новинар: Забринути смо за људска права терориста који се враћају, као и за права њихових породица. Истина мало мање смо забринути за права жртава. Ви сте неко ко је добро информисан. Јесмо ли иза позорнице мало мање наивни или не? Постоји ли нешто што видимо и оно друго што не видимо?

Алаин Марсауд: Мислим да сте дотакли нешто врло битно. Слушам наивне приче оних који тврде „Да се ради о добрим људима (терористима) који се требају вратити кући. Како им Француска треба опростити. Што се тиче деце ових терориста, питање је радили се о деци или не?

Међутим постоји реалност на терену. Реалност је таква да тренутно вршимо чишћење. Чистимо наше држављане на лицу места јер представљају опасност за нашу земљу. Ствари су већ за време председника Оланда биле јасне, али сада за време председника Макрона су пуно јасније. Председник Макрон није наиван кад је реч о овом проблему и чини све у сарадњи с локалним партнерима да се грађани Француске, који су отишли у Сирију, не врате. Наши партнери на терену су Курди, Американци, али и сиријска војска председника Асада кога „не волимо“, а који нам помажу при томе.

Новинар: Што значи то да се не врате?

Алаин Марсауд: То значи да их ликвидирамо.

Новинар: Ликвидирамо их на лицу места?

Алаин Марсауд: Да!

Новинар: То се не говори јавно.

Алаин Марсауд: Не, не говори се, али вам ја кажем. Све чинимо да се нико не врати у Француску.

Алаин Марсауд је неко ко нема длаке на језику. Запад сматра одговорним за зло које је задесило Блиски исток. Отворено говори да Француска и њени партнери продају оружје које завршава у рукама ИСИС.

 

 

Извор: Logicno.com