Србија

ВИДЕО САМ НА НАСИПУ ЗОРАНА, ЈЕЛЕНУ И ЈАНУ: Сведочење након којег је у судници настао МУК

Речи једног од сведока у истрази језивог убиства у Борчи

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Око 16.30 пролазио сам насипом. На самом почетку, видео сам човека, жену и дете. Мислим да су то били Марјановићи. У једном тренутку је жена отрчала, а човек је са девојчицом наставио да хода за њом.

НИЈЕ ШИЈА НЕГО ВРАТ – ХОЈТ ЈИ СЕ ПЕРЕ: Порука Србији да не седи на две столице је била савет, а не ултиматум

Овако је у Вишем јавном тужилаштву у Београду, Драган Првуовић, један од сведока, чувени бициклиста, описао дешавања кобног 2. априла прошле године када је на насипу Црвенка у Борчи нестала Јелена Марјановић. Ово тужилаштво води истрагу против зорана Марјановића због сумње да је тог дана убио супругу Јелену.

Првуловић, међутим, осим што је потврдио да је спазио Марјановиће на насипу у време када је млада жена нестала, није имао друга сазнања. Сам злочин није видео. Он је раније испитиван и тада је испричао идентичну причу.

Posted by Jeca Krsmanovic In memoriam on Tuesday, June 21, 2016

При истим тврдњама били су и остали сведоци који су јуче дали исказе – полицајци Милан Вукша и Александар Кнежевић, као и мештанин Црвенке Милан Градић. Припадници Полицијске станице у Борчи, који су кобног дана радили у супротним сменама, описали су како је трајала потрага за певачицом. Један од њих навео је и занимљив податак.

– Поред канала где је пронађено тело убијене Јелене, постоји и стаза за трчање. Они који трче не користе само насип већ и ту стазу – истакао је овај сведок.

Извор: Srbija Danas/Novosti.rs