Србија

ВЛАДИМИР ЧУВАО ЈАНУ ДОК ЈЕ ЗОРАН УБИЈАО ЈЕЛЕНУ?! Истрага решила НАЈВЕЋУ МИСТЕРИЈУ ЗЛОЧИНА У БОРЧИ!

Полиција проверава да ли је Зоран Марјановић (39), осумњичен за убиство своје супруге Јелене Марјановић (33), које се, према наводима тужилаштва, догодило 2. априла 2016. на насипу Црвенка у Борчи, кобног дана позвао свог оца Владимира да на насипу причува његову и Јеленину ћерку Јану док он убија супругу

Према речима саговорника Ало упућеног у истрагу, тужилаштво је у наредби за спровођење истраге навело да је Зоран 2. априла отишао на борчански насип са Јеленом и Јаном. Затим да је Јелена отишла да трчи, те да је истрчала до рампе, а када је кренула назад, он је оставио дете, кренуо јој у сусрет и усмртио је. Потом се вратио код Јане и започео потрагу.

– Зоран Марјановић се 2. априла 2016. у периоду од 16.49 до 17.30 одвојио од ћерке и брутално убио супругу. Одсутан је био десетак минута, колико му је требало да убије Јелену. Потом се вратио до Јане и обавестио родбину и пријатеље о Јеленином нестанку – пише наводно у наредби тужилаштва.

Како саговорник објашњава, полиција проверава да ли је Зоран заиста оставио дете од пет година само на ливади без надзора или је ипак позвао некога да је причува. Према његовим речима, детаљи злочина се полако прикупљају и слажу и не искључује се могућност да је Зоран позвао свог оца да припази на Јану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Да Зоран у критично време није био са Јаном, како је он то тврдио, у тужилаштву је потврдила и Радосава Марковић, жена која је 2. априла на насипу Црвенка чувала козе. Она је пред тужиоцем рекла да је у 16.40 на ливади поред насипа видела девојчицу и мушкарца старог између 60 и 70 година, са дугом косом везаном у реп. Објаснила је да је девојчица кренула ка козама и да јој је мушкарац тада викнуо да се врати. Она није била сигурна да ли је човек ословио девојчицу са Јано или Дано – подсећан саговорник Ало и наглашава да се опис мушкарца који је дала Радосава поклапа са Владимировим описом.

Саговорник додаје да постоје још неке индиције које указују на то да Владимир има неке везе са злочином, због чега му прети хапшење.

– Постоји и тајни снимак полиције, који је настао у породичном аутомобилу Марјановића. На том снимку наводно се чује како Владимир и његов син Зоран наговарају Владимирову супругу да лаже полицију за њих. На снимку, који је настао након једног од њихових саслушања у полицији, Владимир је изговорио реченицу: „Зорице, извукли смо се, све смо их зајебали“ – каже наш саговорник.

Оно што би коначно могло да одгонетне недоумице у вези с тим да ли је жена на насипу заиста видела Владимира јесте вештачење базних станица.
– Налаз вештачења базних станица од 2. априла 2016. још није стигао у тужилаштво. Тај налаз би требало да лоцира тачно место са којег је Зоран звао родбину и пријатеље, али и где су у том тренутку били остали Марјановићи – каже саговорник.

Извор: Alo.rs