Србија

Вучић: Овај што се грчи, има ауди а8, ја често немам ни службени ауто

У београдском Центру „Сава“ одржава се седница Главног одбора СНС, а после ње требало би да буде познат став ове странке о расписивању београдских, али и о евентуалним ванредним парламентарним изборима. Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић дочекан је овацијама, а обратио се на почетку седнице. Његов предлог је да СНС не треба да иде на ванредне парламентарне изборе. По завршетку седнице Главног одбора коначну одлуку напредњака медијима ће саопштити Маја Гојковић, чланица Председништва СНС и председница Скупштине Србије.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић обратио се присутнима на почетку седнице.

– Девет година је прошло од када смо формирали Српску Напредну Странку. Било је узлета, али и падова. У тих девет година имамо много тога чиме можемо да се поносимо. Неки људи су одустајали, неки су били љути, али и нови људи су долазили – започео је говор Александар Вучић.

-Нико нас нигде не воли, а и не тражимо да нас воли. Ми смо од свих њих поштовани јер смо свој на своме. Наше је да пробамо да сачувамо све што је наше и то је наша политика – додао је председник Србије.

– Када треба да гостују на телевизији, онда су најгласнији, али кад треба два сата да стоје на киши, неко други им држи кишобран. Коју сте то идеју чули од наших политичких противника? Шта су рекли о очувању Косова, о односима са Русијом? Нису ништа. Згрчени су у центру Беча, то је све.

– Има многих који су много добили, а мисле да су то заслужили, а ми немамо никога. Овај што се грчи, има ауди а8, ја често немам ни службени ауто. Овај медијски тајкун имао милионе, имају глисере. За све их питајте, само за паре немојте. Зато и јесам срећан што им је код СНС проблем 19 милиона динара, а не 7 или 8 милина евра.

– Поносан сам на то што страни амбасадори нису одлучили ко је будућност Србије, него су то грађани одлучили. Мени су пре четири године у Бриселу рекли: „Вучићу готов си, каријера ти је завршена ако не потпишеш ово!“ И ево нас четири године касније, сматрам да моја каријера зависи од моје одлуке, а не од њихове – истакао је Александар Вучић.

 

Извор: Telegraf.rs