Србија

„Дебела си, види на шта личиш“: Сведоци на суђењу открили ШОКАНТНЕ детаље о томе како се Зоран понашао према Јелени

Овај случај од полетка празе бројна неслагања

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убиство певачице „Гранда“, Јелене Марјановић, ни годину и по дана касније не престаје да интригира јавност, а најновије изјаве сведока, који су давали изјаву на суђењу њеном мужу, Зорану Марјановићу, ухапшен под сумњом да је починио овај злочин, поново су подигли буру у јавности.

Наиме, Зорица Гемовић, фризерка и Јеленина пријатељица из Борче, открила је тужилаштву до сада потпуно непознате детаље о односу певачице и њеног супруга, а према њеним речима, иако су били нераздвојни, њихов однос је био веома компликован.

– Она је рекла како је Зоран често вређао Јелену речима „види на шта личиш“, “ како се то облачиш“, „дебела си и ружна“-прича извор близак истрази.

Сведочење Ленке Ђорђевић, Јанине васпитачице разјаснило је неке нејасноће око Јелениног нестанка тог кобног дана, али је и даље тајна шта се дечавало између 16 часова, када Зоран тврди да је његова супруга нестала и периода убиства, које се према кривичној пријави догодило између 16.47 и 17.20.

– Васпитачица је сведочила како је дошла да чува малу Јану тог дана и да је у периоду док су Марјановићи били на насипу она била у њиховој кући од 17.30 до 00.30- наводи извор упућен у детаље случаја.

Зоран је полицији рекао да је био са својом ћеркицом на насипу, а да се Јелена у једном тренутку, око 15.30 одвојила и отишла на трчање. Према његовом исказу, она се око 15.35 чула са својом мајком, а већ око 15.50 је нестала. Зорица је Јелену поново позвала нешто после 16 часова, али јој се нико није јавио, затим у 17.20, међутим, тада је неко одговорио на позив и константно ћутао, а „разговор“ је трајао 43 секунде.

– Упркос томе што је Марјановић тврдио да је Зорица последња особа која је Јелену чула, ту тврдњу је побила кума породице Марјановић, Верица Вукмановић, која је сведочила да се са певачицом чула у 16.42 часа, када је потрага за Јеленом, према речима породице Марјановић, увелико трајала. Према тој изјави, она се са Јеленом чула свега пет минута пре убиства- наводи извор.

Подсетимо, убиство Јелене Марјановић догодило се 2. априла у Борчи, када се певачица раздвојила од мужа и ћеркице Јане, са којима је шетала, како би отишла на трчање по насипу. Њен нестанак је пријављен истог дана, а теле пронађено сутрадан, недалеко од места где је последњи пут виђена жива. Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра због сумње да је починио ово убиство и он се налази у Централном затвору.

 

Извор: Srbija Danas/Blic.rs