Србија

ДОК ПРЕМИЈЕРКА ПРИЧА, ЗОРАНА ПРЕВРЋЕ ОЧИМА: Погледајте како је министарка реговала на њен говор о НАЛЕДУ

Говор премијерке Ане Брнабић на конференцији за медије „Дуинг бизнис 2018: Јачање конкурентности Србије“, није се нимало допао министарки грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. Благо речено, њој није било право што премијерка Србије све заслуге за електронске грађевинске дозволе приписује НАЛЕД-у, а то је и врло јасно показала превртањем очима и климањем главе у неверици.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министарки грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорани Михајловић није се допало што је премијерка Ана Брнабић све заслуге за нови систем издавања електронских грађевинских дозвола приписала НАЛЕД-у, те је док је говорила, превртала очима. Гест Зоране Михајловић изазвао је чуђење присутних с обзиром на то да њено понашање не приличи јавном скупу и функцији коју обавља, поготово што није први пут да има такве наступе у јавности.

ПУТИН ЈЕ ОВОМ ПОРУКОМ ЗАЛЕДИО ЗАПАД: Време игре је готово, са вама је завршено …

Брнабић, која је била потпредседница Управног одбора НАЛЕД- а, то је говорила на конференцији за медије „Дуинг бизнис 2018: Јачање конкурентности Србије“, а Зоранино министарство није ни поменула, што је Михајловићки очито засметало.

– Најбољи пример еволуције које је у рад јавне администрације уносе електронски сервиси јесу електронске грађевинске дозволе и велике заслуге за овај резултат иду свакако НАЛЕД-у, који је директно помогао влади у реализиацији ове реформе.

– И ја се захваљујем посебно канцеларији и свим члановима НАЛЕД-а – поручила је на конференцији Брнабић и додала да је Скупштина Србије недавно усвојила и закон о електронском пословању, као и да је завршена јавна расправа о предлогу закона о електронској управи.

Михајловићка, како се види на видео-снимку, не само да је превртала очима и док је ово премијерка изговарала, већ је одмахнула главом негодујући и чини се и да је некоме у првим редовима нешто и добацила.

 

Извор: Kurir.rs