Србија

ДРУГАРИЦЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ ОТКРИЛЕ: Јеца је хтела да НАПУСТИ ЗОРАНА, у браку је остала САМО ЗБОГ ЈАНЕ!

Другарице зверски убијене Јелене Марјановић ускоро би требало да буду саслушане у истрази која се води против њеног мужа Зорана, осумњиченог за убиство

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима извора из истраге, пријатељице измасакриране певачице Гранда откриће праву истину – да Зоран и Јелена нису живели у складном браку и да су се често свађали.

УКРАЈИНСКИ АМБАСАДОР ПОЗВАН НА КОНСУЛТАЦИЈЕ У КИЈЕВ: Назвао Србе плаћеницима!

– Јелена је била веома блиска са две другарице. Њима се исповедала и причала о свим проблемима које је имала у кући Марјановића у Борчи. Очекује се да ће те девојке објаснити у каквим односима је певачица била са супругом Зораном, али и са свекром Владимиром, свекрвом Зорицом и девером Милошем – прича саговорник Српског телеграфа.

Након што је тело Јелене Марјановић 3. априла 2016. пронађено у каналу на насипу у Борчи, Зоран Марјановић је упорно тврдио да су супруга и он живели у хармонији и да се нису раздвајали једно од другог.

Међутим, истина је убрзо изашла на видело и откривено је да Јелена у том браку није била нимало срећна, па да је планирала и да се разведе.

– Певачицине пријатељице раније су причале о Јеленином и Зорановом заједничком животу. Оне су рекле да је Марјановић био болесно љубоморан због чега се није одвајао од супруге, па ју је пратио и на наступима – каже извор.

Како додаје, једна другарица испричала је и да су се Зоран и Јелена жестоко посвађали само месец дана пре злочина, кад је певачица чак и напустила кућу Марјановића.

– Дошла је код мене, није могла да се смири. Тад је чврсто решила да ће да се разведе. Међутим, вратила му се због детета. Најчешће су се свађали због тога што Зоран није хтео да се одвоји од родитеља и живи са женом и ћерком Јаном иако јој је то обећао после свадбе. Јеца није могла ни да поднесе гужву у кући Марјановића. Код њене свекрве, која се бави лечењем биоенергијом, стално су долазили бројни клијенти, тако да Јелена није имала свој мир, за којим је чезнула – прича саговорник.

 

Извор: Srpski telegraf