Србија

Зоран урлао после посете мале Јане: Платиће ми сви они због којих моја породица пати, нико не може да ме раздвоји од детета

Мала Јана је оцу одмах притрчала у загрљај и викнула:“Тата, дошла сам ти“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зоран Марјановић, који је осумњичен за брутално убиство супруге, певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, после првог сусрета након хапшења са шестогодишњом ћерком Јаном рекао је цимерима у притвору „да ће се борити до краја и да нико не може да га одвоји од детета“.

ДАНАС ЈЕ МИТРОВДАН: Ако сте верник НИКАКО немојте да радите ОВО…

– Зоран је у притвору од 16. септембра и од тада углавном прича о томе како му све ово тешко пада због Јане. Најчешће говори о девојчици и бринуло га је то како ће она реаговати на сусрет са њим. Због тога је од породице тражио да је тек сада доведу у посету – рекао је извор београдским медијима.

Мала Јана је оцу одмах притрчала у загрљај и викнула:“Тата, дошла сам ти“.

– Обоје су плакали, иако се он трудио да остане јак. Девојчица му је постављала питања, а највише је инсистирала на томе да јој каже кад ће да дође кући – прича саговорник.

– Викао је да неће да трпи неправду и да нико не може да га раздвоји од његовог детета. Рекао је и нешто у смислу да ће платити сви они због којих његова породица и пати – додаје извор.

Јана, чији је привремени старатељ Зоранов брат Милош, убудуће ће моћи да га обилази једном у две недеље.

 

Извор: Telegraf.rs