Србија

ЗОРАН ЈЕ ЈЕЛЕНИ ОДРЕЂИВАО ЧАК И КАКО ТРЕБА ДА СЕ ШИША! Шокантно сведочење фризерке УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ

Фото: Јутјуб

Јелена Марјановић је годинама носила исту фризуру јер је њен муж Зоран тако желео. Није се одвајао од ње. Мало пре него што је убијена, Јелена ми је рекла да жели да промени фризуру, рекла је фризерка

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена Марјановић је годинама носила исту фризуру, и то само зато јер је тако желео њен муж Зоран! Међутим, мало пре него што је убијена, Јелена ми је рекла да коначно жели да промени фризуру!

Ово је јуче у Вишем тужилаштву у Београду изјавила Зорица Гемовић, фризерка певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, која је свирепо убијена у априлу 2016. на насипу у Борчи. За овај злочин ухапшен је Јеленин муж Зоран Марјановић, који се налази у притвору!

Зорица је, како сазнајемо, на саслушању рекла да су Зоран и Јелена скоро свуда ишли заједно, па и у њен фризерски салон.

– Зоран је стално долазио са Јеленом у салон и тражио је да она увек има исту фризуру, тако му се свиђало. Зоран се једном побунио када је Јелена хтела да стави праменове, али је ипак на крају попустио и дозволио јој – казала је фризерка Зорица у тужилаштву.

Она је додала и да је Јелену неколико дана пре убиства случајно срела у Борчи како иде до продавнице и тада су накратко поразговарале.

– Било ми је чудно што је видим без Зорана, али нисам је питала за њега. Изненадила ме је кад ми је рекла да жели драстично да промени фризуру, питала ме је за савет како би јој стајало. Рекла ми је да јој је ова стара фризура досадила – навела је Зорица.

Она је истакла и да нема никаква сазнања о Јеленином убиству.

Осим Зорице, јуче су у тужилаштву саслушане и Нора Ракић Карлеуша, кума породице Марјановић, као и Ленка Ђорђевић, васпитачица мале Јане, Зоранове и Јеленине шестогодишње ћерке.

Нора је, како смо сазнали, кратко рекла да пре злочина није приметила никакве промене у односу између Зорана и Јелене и да не зна ништа о убиству њене куме.

Васпитачица Ленка је такође казала да нема никаква непосредна сазнања о убиству и навела да мала Јана никад није помињала злочин док је боравила у вртићу.

– Јана се нормално понаша и игра. Међутим, након Јелениног убиства, са Јаном су разговарали полицајци и психолози, који су од ње тражили да црта разне ствари. Колико сам чула, Јана је тада цртала све шта су од ње тражили, али је мало негодовала када је требало да нацрта оца и мајку. Занимљиво је да је Јана до тада у вртићу често цртала кућицу и породицу, али након што је причала са полицајцима и психолозима, то више није хтела да ради. Црта све друго, али не и породицу – казала је васпитачица Ленка.

Иначе, Више тужилаштво није заказало саслушање сведока за следећу седмицу јер још није одлучило да ли ће уопште и позивати нове сведоке.

– Такође, чекају се и резултати различитих вештачења, од којих је најважније оно које се тиче базних станица. На основу тог вештачења требало би да се тачно установи са ким и када је Јелена Марјановић водила телефонску комуникацију, као и да се утврди са ким су разговарали Зоран и остали чланови породице Марјановић у време убиства – речено нам је у тужилаштву.

Подсетимо, Јелена је 3. априла 2016. пронађена мртва, смрскане главе, у каналу покрај насипа у Борчи. Обдукцијом је утврђено да је убијена дан раније, са више удараца у главу.

Зоран је 15. септембра, после 17 месеци истраге, ухапшен због сумње да је убио супругу и тренутно се налази у притвору Окружног затвора у Београду.

 

Извор: Informer.rs