Србија

КАКО ЈЕ ТИТОВ АСТРОЛОГ РАЗОТКРИО ПРАВИ ИДЕНТИТЕТ БРОЗА: Био је шокиран када је из наталне карте схватио са ким има посла!

Јосип Броз Тито (фото:ЈуТјуб)

О Јосипу Брозу Титу се много тога рекло и писало али се и даље и поред свих изнесених података сумња у истинитост праве приче о томе ко је био доживотни председник СФРЈ.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једну од најзанимљивијих теорија изнео је наш чувени публициста Милан Видојевић који каже да је његово истраживање почело после сусрета са Титовим астрологом.

ПУТИН ЈЕ ОВОМ ПОРУКОМ ЗАЛЕДИО ЗАПАД: Време игре је готово, са вама је завршено …

„Нећу да кажем његово име јер је он данас професор универзитета. Тада је био талентовани студент кога је тадашњи ДБ ошацовао да се бави нечим необичним за наше прилике. Он је иначе Србин, живео је у Сарајеву. ДБ га је једно лето одвео у Бугојно у ловачки дворац где је срео Тита“, почиње своју причу Видојевић.

Како каже Тито тобож није хтео да се њему ради хороскоп, јер свој живот зна.

„Броз је реко младићу да овај покуша да види да ли у тој астрологији може да пронађе шта је било са његовим пријатељима из младалачких дана који су нестали. Ето он као нема другог начина да их нађе него да пита астролога.
Добио је три датума, од којих је један 25. мај 1892. А ова два датума су датуми његових пријатеља из радничког покрета из Аустрије. Добио је рок од месец дана. Био је шокиран када је видео да личност рођена 25. маја 1892. године у Кумровецу нема никакву животну историју вредну помена. Али зато је видео да датум једног од ове двојице Аустријанаца приказује животну историју какву је имао управо Тито“, прича Видојевић и наставља:

„Датум рођења 16. фебруар 1892. године Беч, у 8:48 ујутру. Овај студент је био шокиран јер је почео да се плаши за себе и како да ту причу сервира Титу а да не угрози себе. Када се поново срео са Титом и хтео да прича о 25. мају он је рекао да то прескочи јер „он зна које“ него да он њему исприча за његовог бечлију“.

Видојевић каже како му је тај астролог рекао да се у тренутку сетио како да целу причу исприча Титу.

„Рекао је Титу да је тај његов „пријатељ“ један од највећих светских научних умова. Дакле да тај тобож непознати радник из Беча постаје један од највећих научника епохе. Ја сам то причао – причао сам му његов живот али не кроз политику него кроз науку. Посматрао је Титову реакцију који је све време био и више него задовољан. На крају је Тито који је у то време имао 75-76 година. И он је питао тог студента да ли се ту види колико ће тај „његов пријатељ“ још да живи. У бљеску луцидности је рекао – видим да ће живети 100 година.

– Шта кажеш? упитао је Тито.

То је био такав преображај, такво озарење. Био је фасциниран податком да ће живети 100 година. Награђен је за то што је радио. Дошао је генерал, Титов ађутант, и рекао – студент, пита те маршал шта хоћеш. Рекао им је да жели књиге. одвели су га у библиотеку где је испразнио полице књига“, рекао је Видојевић.

Према његовим речима тада је схватио да овом темом мора да се позабавим.

„Видео сам Титову праву крштеницу. Ту пише да му је мајка Марија а да није познато ко му је отац. За прецизну Аустроугарску бирократију 19. века било је немогуће да такав податак не постоји. Била је то педантна полицијска држава. Прави извор мог сазнања је једно езотеријско друштво које нису масони које је имало праве податке о одређеним темама. И неке њихове архиве су ми предочене. Ту сам прочитао ко је био Франц Јозеф Хабзбург унд Лорен. Тито кога ми знамо је ванбрачни син Фрање Јосифа и пољске грофице Марије Собјеске. Као дете је дат на усвојење у једну пољску-јеврејску породицу“, каже он.

На питање зашто је баш 4. мај узет као датум Титове смрти Видојевић истиче:

„То је илуминатски празник – Дан милосрђа. Тада масони и виши илуминати чине добра дела, помажу удовицама, помажу сиротињи… Тито је заправо умро у фебруару. Тито је римски цар. Хабзбурговци вуку порекло по мушкој линији од Христа. И они јесу заиста владари света. Ото фон Хабзбург има титулу краља Јерусалима“.

 

 

Извор: Kurir.rs