Издвајамо Свет

КОЛУМБИЈСКИ ИСТОРИЧАР ЗАПАЊИО СВЕТ: Имам доказе да је ХИТЛЕР отац нарко боса ПАБЛА ЕСКОБАРА

Адолф Хитлер је живео у Колумбији 10 година након Другог светског рата и отац је “барем троје деце“, укључујући и познатог нарко лорда Пабла Ескобара, наводи колумбијски историчар који је за Цанал РЦН рекао да има “неоспорив ДНК доказ“.

“Упознао сам сина Пабла Ескобара, на конференцији и љубазно га замолио за једну длаку са главе. Одбио је. Касније, када је био стварно пијан, ја сам узео једну длаку његове косе. Једва да је и приметио“, објаснио је Едуардо Бел на најпопуларнијем колумбијском информативном каналу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Послао сам ту длаку косе на ДНК анализу и доказао оно у шта сам сумњао, Ескобар има изузетно ретку ДНК за Колумбијце из Меделина. Они су у суштини полу Аустријанци, са јеврејском крви.“

Одговарајући на тврдњу водитеља да је “све ово врло забавно, али да то не доказује да је Пабло Ескобар био син Адолфа Хитлера“, истакнути историчар је онда објаснио зашто је он првенствено и украо длаку косе од сина Пабла Ескобара.

“Званична прича о Адолфу Хитлеру је лажна вест коју је прогурала ЦИА“, рекао је Едуардо Бел. “То можете и сами доказати тако што ћете проћи кроз декласификоване документе ФБИ-а и прочитати о Хитлеру, уместо да се ослањате на измишлљену историју којом уче глупе људе из уџбеника.“

“Прича о томе да је Хитлер почнио самоубиство у немачком бункеру 30. априла 1945. године се није чак ни сматрала чињеницом све до 1970-их. Декласификовани документи ФБИ-а недвосмислено показују да је Хитлер побегао из Немачке након руске инвазије и да је након рата, уз помоћ ОСС-а, премештен у Јужну Африку.“

ОСС, или Канцеларија за стратешке услуге, била је ратна обавештајна агенција и претходница ЦИА-е која је преместила бројне високо рангиране нацисте у Аргентину, укључујући и Адолфа Ајхмана који био заробљен у Аргентини 1960-их.

“Можете видети овде документе и сами, и подстичем свакога од вас да то и учини.“

Еуардо Бел је говорио о декласификованим документима ФБИ-а који показују да је ЦИА извештавала о томе да је Адолф Хитлер живео у Колумбији још 1955. године, радећи као “службеник у бродској компанији“.

На сајтовима ФБИ.гов и ЦИА.гов је откривено да је америчка влада знала да је Хитлер био жив и здрав – и да је живео у Колумбији до 1955-те, а касније на Андима у Аргентини дуго након завршетка Другог светског рата.

“Хитлер је провео 10 година у Колумбији пре него што је пресељен у Аргентину. У Колумбији је радио као службеник у бродској компанији… или је бар то било његово покриће“, рекао је Едуардо Бел.

“У стварности, Хитлер је био средство ЦИА-е, а младом Паблу су у пословима са дрогом помагали мафијашки босови његовог оца Адолфа у ЦИА-и.“

Ове тврдње су делимично подржане од стране Хуана, сина Пабла Ескобара, који је недавно изјавио да је његов отац, озлоглашени краљ Меделинс картела, радио за ЦИА-у.

У новој књизи, “Пабло Ескобар ухваћен на делу” (Пабло Есцобар Ин Фраганти), Хуан Ескобар, који живи под псеудонимом Хуан Себастијан Марокан објашњава да његов отац није самостално радио, већ је имао доста помоћи од ЦИА-е.

“Мој отац је радио за ЦИА-у продајући кокаин како би се финансирала борба против комунизма у Централној Америци“, пише он.

“Посао са дрогом је много другачији од онога што смо сањали“, наставио је он. “Оно што је ЦИА радила је да купује контролу како би дрогу унели у своју земљу и постигли диван договор.“

“Он није правио новац сам“, рекао је Марокин у интервјуу, “него са америчким агенцијама које су му дозволиле да приступи том новцу. Он је имао директне везе са ЦИА-ом“.

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс