Србија

Контраударац истрази: Ако им ово пође за руком, Зоран Марјановић излази из затвора

Није познато ко је све у ово умешан!

На друштвеним мрежама покренута је петиција за смену тужиоца Љубице Веселиновић, која води истрагу у случају убиства Јелене Марјановић.

Наиме, корисници Фејсбука сматрају да Зоран Марјановић неосновано борави у притвору, иако је осумњичен за убиство певачице Јелене Марјановић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Не постоји ниједан разлог да Зоран буде у притвору, чланови групе као главну препреку за његов излазак виде Љубицу Веселиновић. У тим групама подршке су особе које су фасциниране Зораном и убеђене су да је невин јер нема никаквих доказа да је убио супругу“, наводи члан групе за подршку Зорану Марјановићу на Фејсбуку.

Чланови групе сматрају да би тужилац под притиском јавности попустио, јер је и разлог Зорановог притварања било узнемиравање јавности, зато је смишљен план да се тужилац „нападне“ његовим оружјем и да се скупи што више потписа како би се стекао утисак да велики број људи верује Зорану.

Петиција се према речима чланова састоји од неколико тачака, вероватно склопљених у договору са адвокатом. У Вишем тужилаштву нису желели да коментаришу покретање петиције.

Кога штити? Свекар певачице Јелена Марјановић знао важан детаљ везан за њено убиство

Интересантно је да тужилац Љубица Веселиновић води истрагу и против Марка Николића, доскорашњег Зорановог цимера у ћелији Окружног затвора. За сада није познато да ли је Зоранова најближа породица умешана у покретање ове петиције.

Извор: Informer.rs