Србија

ЛИДЕР ПСГ ИЗАЗИВА ХАОС: Јанковић призива нови 5. октобар!

Лидер ПСГ Саша Јанковић након бламаже на Твитеру где је написао да је “згрчен од стреса и беса у хотелској соби у центру Беча“, покушавајући да се “опере“ почео је да најављује хаос!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јанковић је, наиме, изјавио да је цела Србија попут њега згрчена и бесна, али да ће тај бес бити овај пут боље искоришћен него после 2000. године!

– Грч ћемо излечити, усправиће се поново ова земља, али бес ћемо овог пута паметније искористити него после 2000. године – рекао је Јанковић алудирајући на смену власти 5. октобра 2000.

Коментаришући ову изјаву потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов за “Ало!“ каже да “језиви мрачњак Јанковић, по обичају, призива смрт“.

– Саша Јанковић је, као ћата Бакија Анђељовића и јуловски пулен, вероватно и 5. октобар провео згрчен од стреса и беса, а ово што је рекао је потпуно у складу са оним о чему маштају он и они који га подржавају. Више пута су говорили о томе да би политичким противницима пуцали у чело, вешали их на бандере и пи*али им по гробовима. Речју, језиви мрачњак Јанковић, по обичају, призива смрт. Ипак, уверен сам да нико у Србији не подржава такве сулуде идеје. Србији је доста смрти, вешала и гробова, а и монструма који би радо проливали туђу крв и жртвовали туђу децу да би себи обезбедили власт – каже Јованов.

Ипак, у целој причи најпроблематичније је то што нови пети октобар не планира само Јанковић. Као што је “Ало!“ недавно писао руски министар спољних послова Сергеј Лавровов упозорио је да се у Србији спрема крвава промена власти, на шта су безбедњаци поручили да то прогноза мора бити веома озбиљно схваћена.

Бивши обавештајац Божидар Спасић за „Ало!” навео је да упозорења Сергеја Лаврова не смемо да занемаримо, јер је он то рекао на основу увида у документацију Федералне службе безбедности (ФСБ).

– Агенти ФСБ-а, који су доста присутни у Србији, послали су своје извештаје у Москву и на основу њих Лавров је изговорио да се Србији спрема сценарио сличан Мајдану. Агенти ЦИА одавно појачано делују у Србији и сигурно је да постоје планови и за смену власти, па се као прва мета издваја председник Србије Александар Вучић. Оно што је у овоме моменту проблем за западне агенте је одређивање „извођача радова Мајдана у Београду“, јер је опозиција веома слаба и никакве паре које долазе са Запада не могу да помогну. Сада је на делу операција чекања повода како би се извукао народ на улице, а тражиће се буквално длака у јајету – рекао је Спасић и позивао на опрез јер, како каже, ЦИА се већ доказала у случају Чаушескуа, Милошевића и у Украјини.

 

Извор: Alo.rs