Србија

ЛИДЕР РАДИКАЛА НАСТАВИО С УВРЕДАМА Шешељ: Наташа, ти си позната…

Шешељ и Мићићева настављају са препуцавањем!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након што је на седници Скупштине Србије лидер радикала Војислав Шешељ без устезања добацивао посланици ЛДП-а Наташу Мићић говорећи јој, између осталог, да је „столовача”, она му је поручила да он очигледно „није заборавио да га је као председница парламента у Ђинђићево време кажњавала”. Шешељ јој, наравно, није остао дужан, па је до детаља за наш лист објаснио све о надимку који јој је наденуо.

ПРОФЕСОР СА ХАРВАРДА ЗАТАЛАСАО ЈАВНОСТ – СРБИ НАЈСТАРИЈИ НАРОД из чијег гена потичу Аријевци, Хрвати, Данци…

– Шешељево понашање је доказ да он и њему слични нису заборавили казне које сам им изрицала док сам била председница парламента у Ђинђићево време. Данас сам још уверенија да је то било не само исправно већ и неопходно – рекла је Наташа Мићић за један дневни лист.

Војислав Шешељ на то каже да он у Скупштини није вређао Мићићеву нити правио скандале, већ је само изнео истину коју сви знају.

– Она јесте „столовача“, и то сви знају, рекао сам истину. Нисам ја направио скандал када сам то рекао, него је то њен скандал. Наташа Мићић је била судија у Ужицу. Запослени у суду су је затекли у кабинету председника суда на столу како је је*е пресдедник суда. Ноге су јој биле уперене ка плафону. Тада су је сви прозвали „столовача“. Због тог скандала је морала да напусти суд и да оде у адвокате. То су све чињенице. Ја то одавно знам и већ сам причао, пре неких 15 година она ме је тужила због тога – каже Шешељ.

Подсећања ради, у Скупштини је тог дана било бурно и посланица ЛДП-а Наташа Мићић је након добацивања лидера радикала Војислава Шешеља затражила од председавајућег Верољуба Арсића да јој омогући да постави питање.

– Молим вас, господине председавајући, да радите свој посао и да господина Војислава Шешеља спречите… Је л’ ово слободна земља, је л’ могу овде да се постављају питања нормално? Молим вас да радите свој посао и да обратите пажњу на то шта се дешава у сали – рекла је Мићићева.

Арсић је посланици Мићић поручио да „ради свој посао и постави питање”.

– Али погледајте. Не могу да говорим јер он све време говори док ја причам. И још ме вређа – рекла је Наташа Мићић.

Овим поводом огласила се и Либерално-демократска партија, оцењујући да је иступ лидера радикала скандалозан.

 

Извор: Alo.rs