Србија

МАЛА ЈАНА ПРВИ ПУТ У ПОСЕТИ ОЦУ ЗОРАНУ У ЗАТВОРУ: Тата, ЉУТА САМ НА ТЕБЕ, кад ћеш кући?!

Мала Јана видела је и загрлила оца после више од месец и по дана, колико се Зоран Марјановић налази у притвору Окружног затвора због убиства супруге Јелене Марјановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојчицу је у затвор у Бачванској улици довео стриц Милош.

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА ПАРТИЗАН У ДЕРБИЈУ АБА ЛИГЕ: Свемогући Бјелица монструозном партијом уништио црно-беле

– Зоран, који је у ћелији не показује много емоција, просто је пукао када је видео дете. Био је еуфоричан, срећан, али га је погодило када му је Јана рекла да заједно пођу кући. Рекао јој је да не може, али да ће се брзо вратити. Загрлили су се и нису хтели да се одвоје једно од другог. Она је још мала и не зна тачно шта се дешава са њеним оцем, ког није видела скоро два месеца. Ово је први пут да су Марјановићи одвели дете у посету – каже извор.

– Јана је Зорану рекла да је љута на њега јер он није кући с њом. Зоран ју је тешио, говорећи јој да се још мало стрпи и да ће доћи…

Након посете, девојчицу је испред затвора сачекао Владимир Марјановић, који је и довезао њу и Милоша. Он је тада преузео Јану, која је и даље била уплакана.

– Посета је трајала сат времена и девојчицу је стриц једва одвојио од оца Зорана. Дете је плакало све време, чак и када су је изнели из затвора. Било је прилично мучно. Зоран је изгледао чудно после посете. Мада је досад био узоран и дисциплинован притвореник, на њега ће у наредним данима бити више обраћана пажња – каже извор.

Зоран Марјановић се у притвору налази од 15. септембра, када је ухапшен због убиства супруге Јелене Марјановић 2. априла на насипу Црвенка у Борчи.

 

Извор: Informer.rs