Издвајамо Србија

МЕНАЏЕР УБИЈЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ ОТКРИО ЈЕЗИВУ ТАЈНУ ИЗ ЊЕНОГ ЖИВОТА: Јелена је свекрву ЖИВУ САХРАНИЛА!

Фото: Јутјуб

Ово је до сада остало необјашњено

Горан Дољанчевић, менаџер и најбољи друг брутално убијене певачице Јелене Марјановић, открива певачицину строго чувану тајну и непознате детаље о породичним односима. Јелена је из необјашњивих разлога свекрву Зорицу живу сахранила и никада је није помињала, као да уопште не постоји! Помињала је само Уроша, Зорановог сина из првог брака, док је остале потпуно игнорисала.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дољанчевић открива да је за ову мрачну породичну тајну сазнао тек после Јеленине смрти и да је био запањен када су га пријатељи питали чиме се баве Марјановићи, како изгледају и зашто свекрва није дошла на снајину сахрану.

– Нисам знао да остали чланови породице Марјановић уопште постоје! Јелена их ама баш никада није помињала. Изненадило ме је када су медији почели да пишу о њеној свекрви. Нисам знао чиме се бави њена свекрва, нити сам икада сретао људе када сам ишао код Јелене и Зорана. Био сам затечен када су ме пријатељи питали како изгледа, чиме се бави… У чуду су ме питали: „Како не знаш како изгледа свекрва, а био си тамо?“ Све је то врло чудно. Јелена и Зоран су били нераздвојни, свуда су ишли заједно, није ми јасно због чега је постојала баријера између ње и осталих чланова породице – каже Горан и наставља:

– Код њих сам ишао углавном увече. Било је чудно да уопште не видим да тамо неко живи. Боравио сам у музичком студију и соби за пријем гостију. Јелена је помињала само Уроша, Зорановог сина из првог брака, и за мене је било велико изненађење када сам сазнао да су и остали Марјановићи живели у другом делу куће – прича менаџер и открива да је између Зорана и Јелене било размирица, али да ништа није мирисало на развод.

– Сећам се да се Зоран једном изненада извикао на Јелену када смо се враћали са снимања у Зрењанину. Тада је мало полудео, али га касније никада нисам видео таквог. Био је углавном миран, повучен, стајао је по страни и није хтео да се меша кад је Јелена имала наступе и гостовања. Људи који су их посматрали са стране и нису познавали Зорана били су убеђени да је Јеленин возач! Уопште нису деловали као пар јер је она увек била дотерана и нашминкана, док он томе није придавао велики значај. Јелена је била та која је бринула да он не буде запостављен. Мени је често говорила: „Иди, погурај га мало!“ јер није волела да буде сам док она снима – сећа се Горан Дољанчевић и каже да ће му Јелена заувек остати у лепом сећању.

 

 

Извор: srbijadanas.com / Ало.рс