Србија

Мистерија кума Зорана Марјановића: Причао о Јелени стално, а кад су је пронашли мртву, почео је скроз чудно да се понаша!

Фото: Јутјуб

Ајдаревић је давао изјаве за новинаре све док Јелена није нађена мртва

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорану Марјановићу, осумњиченом за убиство супруге Јелене Крсмановић Марјановић, по други пут је продужен притвор, а међу сведоцима у тужилаштву могао би да се појави и његов кум Ивица Ајдаревић.

Управо је Ајдаревић у својству грађанина саслушан у полицији, где је изнео неколико нових детаља о последњим сатима убијене певачице „Гранда“.

– Јелену сам последњи пут видео у суботу ујутру, 2. априла 2016, када је требало да оде код мајке да јој однесе храну. Били су складан пар, лепо су се слагали, заједно су радили. Имали су и заједнички студио. Он је пет година био старији од ње – ово је део исказа који је Ајдаревић дао у београдској полицији, пише „Ало“.

Оно што је свакако чудно јесте то да је Ајдаревић давао изјаве за новинаре све до тренутка док Јелена није нађена мртва. Након тога ниједном није хтео да се огласи јавно, а што је још чудније, свог великог пријатеља и кума није посетио у затвору, нити је био у кући Марјановића.

Ивица Ајдаревић, кум убијене певачице и њеног супруга, првих дана био је на списку сумњивих особа. Неколико пута је био у полицији на испитивању.

– Нереално је да тако јаку жену каква је била Јелена задеси таква судбина. Била је снажна, редовно је вежбала, а тренирала је и карате – последња је изјава у медијима Ивице Ајдаревића.

С друге стране, Центар за форензичка истраживања (ЦФИ) са Ненадом Шипком на челу упутио је Вишем тужилаштву у Београду захтев да испита седам кључних доказа који воде до убице певачице Јелене Марјановић, а један од захтева је да се саслуша И. А, власник комбија који је дан пре и у ноћи нестанка њен пријатељ видео у дворишту куће Марјановића, као и на насипу у Црвенки.

– Сведок је звао полицију и рекао да зна детаље који могу да реше Јеленино мистериозно убиство. Инспекторима је открио да је видео комби светле боје између канала и главног пута у насељу Црвенка. Био је изричит да је комби видео у ноћи између 1. и 2. априла 2016. на колском путу који води од канала у којем је нађено Јеленино тело до главне саобраћајнице у насељу Црвенка – наводи извор „Алоа“ близак истрази који је инсистирао на анонимности.

Исти комби је, према речима саговорника, виђен и 1. априла 2016. у дворишту Марјановића.

– Очевидац зна тачан модел и таблице комбија, али је био изричит да ће то саопштити уколико буде позван да сведочи. Особа чији се идентитет држи у тајности самоиницијативно се јавила полицији и изразила спремност да открије нове детаље. Сведок је рекао да зна ко је, наводно, видео Јелену у суботу, 2. априла 2016, неколико сати пре него што је пријављен њен наводни нестанак.

– Сведок тврди да зна ко је изјавио да је пио кафу у суботу ујутру са Јеленом и Зораном у њиховој породичној кући у Борчи. Навео је само да је реч о њиховом блиском пријатељу, који је често боравио код њих. Ако се изузму чланови породице Марјановић, пријатељ је, наводно, последњи видео Јелену живу – открива саговорник „Алоа“.

 

Извор: Telegraf.rs/Alo.rs