Спорт

НИ ПИКСИ, НИ ВЕЉКО! ФСС близу одлуке, ево ко ће бити нови селектор Србије!

Вељко Пауновић и Драган Стојковић Пикси неће да воде Србију на Светском првенству у Русији, али хоће Младен Крстајић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како преносе Новости Младен Крстајић, који је након одласка Славољуба Муслина постављен на место вршиоца дужности, по свему судећи ће селекторску функцију обављати и у Русији. Драган Стојковић је дефинитивно одустао од „орлова“ након што је продужио вишемилионски уговор са Гвангжуом, а био је главни адут Фудбалског савеза Србије, па ће Младен Крстајић, уколико не дође до неког велеобрта остати на функцији селектора Србије.

НАУЧНИЦИ ОТКРИЛИ НЕШТО НЕВЕРОВАТНО: Метал из астероида који је убио диносаурусе уништава ћелије рака

Иначе, Крстајић је био први пик председника ФСС, како преносе Новости. Одмах пошто су ФСС и Славољуб Муслин прекинули сарадњу, председник Славиша Кокеза је као свог „првог пика“ на селекторској клупи предложио Младена Крстајића.

Први човек ФСС верује у Крстајића јер је одан фудбалској федерацији, има богато интернационално искуство као играч, са идеалним оценама пролази испите за све тренерске лиценце, стекао је од маја 2016. године сјајно искуство уз Муслина и његов стручни штаб. Оно што је можда и најважније, играчи га воле, јер има посебан однос према њима.

Такође, ФСС би довођењем неког звучнијег имена потрошио значајна средства, а већ на пријатељској утакмици у Кини пре два дана се видело да Крстајић може са подмлађеним „орловима“, али и да они очигледно могу са њим, па је изгледа потврага за селектором завршена.

 

Извор: Novosti.rs