Србија

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СВЕДОК! Његов исказ ће СРУШИТИ ЗОРАНОВ АЛИБИ као кулу од карата!

Фото: Јутјуб

Полиција и тужилаштво, који настављају истрагу у случају убиства Јелене Марјановић, на трагу су сведоку који до сада није био саслушан, а чије речи могу да сруше алиби Зорана Марјановића као кулу од карата!

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Реч је о је једном становнику Борче који доста времена проводи на насипу и око њега, из здравствених разлога. То је човек који је у априлу 2016. године, када се догодио злочин, скоро свакодневно пролазио Црвенком. Уз његову помоћ, полиција и тужилаштво могу да тачно реконструишу где се ко од актера овог трагичног догађаја налазио кобног дана. Оно што је такође битно јесте то што он може да каже ко је и када долазио на насип и после, али и данима пре убиства – рекао је за Српски телеграф извор близак истрази.

Сведок може да каже и ко је долазио на насип после убиства, али и данима пре злочина

Уз исказ овог сведока, али и просторно и временско вештачење мобилних телефона, међу којима је и телефон који је Јелена Марјановић користила, а који чланови породице нису одмах пријавили полицији, Зоранов алиби постаје неодржив.

Саслушање нових сведока у Вишем тужилаштву биће настављено 27. новембра. Тада би требало да се појави Јеленина шминкерка, њена фризерка, али и њихова пријатељица која је присуствовала честим свађама супружника Марјановић.

– Зоран је у полицији раније изјавио да је са покојном Јеленом и њиховом ћерком Јаном критичног дана, у суботу 2. априла, дошао колима до насипа у Црвенки, да је паркирао кола у близини рампе која из тог насеља води на насип, да је остао да се игра са девојчицом, а да је Јелена отрчала низ насип ка фудбалском игралишту. На том потезу је наводно нестала. Прича сведока добрим делом побија овај исказ. У питању је старији човек и нема разлога да му тужилаштво не верује – каже саговорник.

Јелена Марјановић (33), певачица Гранда, нестала је, по речима њеног супруга, нешто после 16 часова, када је отрчала низ насип. Њено масакрирано тело пронађено је сутрадан, у оближњем каналу.

Обдукцијом је утврђено да је несрећна жена убијена ударцима тупим предметом у главу, а на руци и врату имала је повреде од ножа. Полиција је ухапсила Зорана Марјановића, али је пуштен после 48 часова. Он је поново ухапшен 15. септембра и од тада се налази у притвору.

 

Извор: Srpski telegraf