Занимљивости

ПРЕТИ ЈОЈ 40 ГОДИНА РОБИЈЕ! ОБЈАВЉЕНЕ ФОТКЕ: Наставница преко WhatsAppa терала ученике на секс, ко одбије ДОБИЈЕ КЕЦА

Случајеви сексуалног насиља су главна тема медија ових недеља – Холивуд врви од прича глумица које оптужују режисере и своје колеге за сексуално узнемиравање, а сада се појавио и случај наставнице која злоставља своје ученике.

Ова прича стиже нам из Колумбије – наставница која је јавности позната као Јокаста М. уцењивала је своје ученике и захтевала од њих секс у замену за добре оцене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ако је и било ученика који су одбили њену понуду, следиле су им јединице, пишу тамношњи медији.

Јокаста, пишу медији, има 40 година, а заводила је ученике тако што би им узела број телефона како би им “помогла” са проблематичним предметима. Заправо је те бројеве користила да би деци слала своје голишаве слике путем WхатсАппа. А када је цела ствар откривена, један од ученика решио је и да објави њене слике на Фејсбуку.

Према оптужбама, Јокаста је покушала да заведе негде око 40 ученика – сигурно се зна да је њих 12 завршило у њеном стану где су били приморани на неки облик секса под претњом јединицом.

А цела ствар откривена је када је очух једног од њених ученика видео слике на његовом телефону. Јокасти сада прети казна од 40 година затвора, а уз то ју је и муж оставио.

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: vt.co