Издвајамо Свет

ПУТИН ЗАПРЕТИО ФАРМАКОМАФИЈИ: Ако будем поново изабран за председника, испитаћу које су вакцине безбедне а које не!

Владимир Путин је обећао да ће спровести прво светско испитивање безбедности вакцина уколико буде поново изабран за председника 2018. године, наводећи да „фармацеутске компаније стоје иза епидемије хроничних болести и инвалидитета и да морамо да сазнамо шта се догађа.“

Америчке компаније за производњу вакцина тренутно нису у законској обавези да тестирају безбедност вакцина, а конгрес је усвојио легислацију 1996. године како би спречио тужење произвођача лекова услед повреда везаних за вакцине.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Очигледно је да су вакцине проузроковале озбиљну и доживотну штету код многих особа. Морамо да сазнамо зашто. Морамо да сазнамо које су безбедне, а које нису.“

„Не постоје дугорочне, мислим на вишемесечне или вишегодишње, студије безбедности за било коју дечију вакцину у употреби данас.“

Јавно здравље је увек било кључна тачка Путиновог мандата и он припрема мноштво нових закона са намером да остави легат као велики реформатор здравља.

„Вакцине се тестирају на безбедност само индивидуално али се примењују у разним комбинацијама, потпуно нетестираним и понекад и до 8 истовремено. Многи високообразовани људи сматрају да је то немарно.“

Руски председник је такође наговестио да верује да је непроверени раст индустрије вакцина имао улогу код повећања стопе дијагнозе аутистичног спектра.

„Да ли ме можете погледати у очи и рећи да није било експлозије броја деце са аутизмом широм света и да се то не подудара са издавањем ових нетестираних вакцина?!

Јасно је да је председник Путин лично захтевао испитивање. Он инстинктивно не верује плановима вакцина и жели да испита стање у погледу вакцина, фармацеутске индустрије и западњачких влада како би формулисао солидан, директан одговор који ће сачувати Русе у добром стању за будућност.

Постоји огроман конфликт интереса између владиних агенција које регулишу вакцине и корпорација које одобравају и примењују вакцине.

Ово испитивање које ће укључити међународно признате научнике и водеће медицинске стручњаке, неће бити само маркетинг, сачињен од плаћених „научника“ који су вољни да кажу или ураде било шта за шаку долара.

Узимајући у обзир чињеницу да су водећи научници и доктори, који су гласно изјаснили своје бриге о вакцинацији подржаној од стране државе, умирали услед мистериозних последица у САД током последњих година, треба честитати онима који су довољно храбри да наставе да говоре.

Председнички избори у Русији ће се одржати од 18. марта до 1. априла 2018. године.

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс