Србија СРБИЈА ЈАВЉА

Пуцали на кафић у ком је био Чеда

Фото: Јутјуб

Полиција трага за непознатом особом која је у понедељак увече пуцала испред познатог престоничког кафића у тренутку када се у њему налазио лидер Либерално-демократске странке Чедомир Јовановић! У инциденту, срећом, није било повређених.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Расправа

Како сазнајемо, пуцњави је претходила расправа револвераша са радницима овог локала.

– Младић старости око 20 година који је био у друштву са још три особе покушао је да уђе у поменути кафић, али му особље локала то није дозволило. Њега је то разбеснело, па је у једном тренутку извадио пиштољ и из револта испалио три хица. Младић је највероватније овим потезом хтео да заплаши запослене у кафићу, али је због тога неко могао и да страда јер је један метак погодио излог суседног локала! – каже извор Српског телеграфа.

Према речима очевидаца, друштво у којем се налазио манијак с пиштољем највероватније није имало резервацију за поменуто вече, па им је менаџер локала рекао да не могу да уђу. Наши саговорници додају да је један од разлога можда био и тај што се у кафићу налазио и народни посланик и лидер Либерално-демократске странке Чедомир Јовановић, чије је обезбеђење појурило револвераша.

– Нападач је одмах након пуцњаве почео да бежи, а за њим је први кренуо припадник обезбеђења Чедомира Јовановића који се налазио испред кафића у том моменту, док је лидер ЛДП остао унутра са другим телохранитељем – каже наш саговорник.

Ипак, осумњичени је успео да побегне јер Чедин бодигард није смео превише да се удаљава, међутим, у потеру се укључио још један полицајац који је био у кафићу, али те вечери није био на дужности. Он је сустигао два момка и девојку који су били са бахатим младићем у друштву, док је он успео да умакне.

Хапшење
– Полицајац је тројку задржао док није стигла полицијска патрола која их је одвела у станицу где су дали изјаве. Они су се бранили да нису знали да њихов пријатељ има пиштољ, али им инспектори нису баш поверовали. Полиција испитује све околности у вези с овим случајем – додаје извор Српског телеграфа.

Чедино обезбеђење претукло мушкарца
Лидер ЛДП нашао се у жижи јавности и недавно, када је припадник његовог обезбеђења пиштољем претукао мушкарца. Инцидент се догодио на Новом Београду, испред једне кладионице. Жарко Ј. је био у друштву и он је том приликом лакше повређен, а Јовановићевом обезбеђењу је наводно засметало то што је групица у којој је био и повређени мушкарац била прегласна.

Извор: Republika.rs