Издвајамо Србија

САЛЕ ПРАНГИЈА ОПЕТ НАПАО СРБИЈУ! Јанковић брани Изетбеговића у намери да БиХ призна Косово!

Лидер ПСГ Саша Јанковић поново је напао Србију! Овог пута овај пропали политичар обрушио се на Твитеру на председника Александра Вучића бранећи члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића који је данас најавио да ће та земља признати лажну државу Косово

Јанковићу ни мало не смета што је Изетбеговић у интервјуу за Дојче веле претио Србима у Републици Српској новим ратом уколико покушају да се отцепе од БиХ и што је најавио да ће Сарајево признати независност лажне државе Косово, већ му боде очи сасвим очекивана и логична реакција званичника Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Прављење нове лажне кризе да је Александар Вучић решава као „фактор стабилности“, док стварне теме – повећање пореза у Београду, све већи и неподношљиви трошкови живота, смањење буџета за образовање и сличне, гура под медијску блокаду.

Политички ријалити – написао је без стида Јанковић на Твитеру, линкујући испод ове срамне поруке текст са реакцијама српских званичника на претње Изетбеговића.

Јанковић, како би из само њему познатог разлога одбранио Алијиног сина, измишља непостојеће повећање пореза и трошкова живота, не би ли некако оправдао свој бестидни поступак.

Могуће је чак да Јанковић заиста не зна шта ради, али зато грађани Србије добро знају, па ће га на наступајућим изборима у Београду достојно наградити. А он ће по обичају да кука као Калимеро и опет измишља како би оправдао свој дебакл.

 

 

Извор: Информер.рс