Србија

СВЕКАР УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ ЛАГАО ОД ПРВОГ ДАНА: Сведоци руше његову причу, ово су НАЈВЕЋЕ ЛАЖИ ВЛАДИМИРА МАРЈАНОВИЋА!

Владимир Марјановић, ако је судити по изјави сведока, није говорио истину кад је причао да није био на насипу у време кад је на њему нестала његова снаја Јелена Марјановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Отац Зорана Марјановића, осумњиченог да је 2. априла прошле године на насипу у Црвенки убио супругу Јелену, од првог дана нестанка певачице лажима је покушавао да прикрије трагове који би могли да реше злочин, утврђено је током истраге.

ШОК У ПРОГРАМУ УЖИВО: Водитељ најављује ОЛУЈУ а онда се на ТВ екрану појављују два НЛО-а?!

Владимир Марјановић, према сведочењу жене која је чувала козе на насипу у време кад је наводно Јелена нестала, њега је препознала као човека који је чувао малу Јану, а не Зорана.

Кумин исказ под сумњом

– У одбрани изнетој пред тужиоцем Зоран је испричао да је са супругом Јеленом и ћерком Јаном дошао на насип и да је његова жена отишла да трчи. Рекао је да су их видели бројни сведоци. Међутим, саслушање Радосаве Марковић, жене која је чувала козе на насипу, бацио је потпуно ново светло на ту причу. Она тврди да је на насипу с девојчицом био човек који потпуно одговара опису Владимира, а не Зорана – објашњава саговорник.

НАЈВЕЋЕ ЛАЖИ ВЛАДИМИРА МАРЈАНОВИЋА

1. Није био у кући, већ на насипу у време кад је Јелена нестала

2. Слагао да је нашао Јеленин тајни телефон

3. О Јелени говорио све најбоље, након хапшења сина скроз променио причу

Исказом који је дала пред замеником вишег тужиоца ова мештанка Црвенке бацила је сумњу не само на исказ осумњиченог Зорана, који је раније изјавио да је Владимир тог дана био у кући, већ на све укућане и оно што су до сада изјављивали, укључујући и исказ куме Вере Вукомановић, која је такође тврдила да је Владимир био код куће.

– Осим тога, интересантно је да је Зоран ухапшен управо пошто је пронађен мобилни телефон који је његов отац Владимир изгубио. Његово вештачење, укрштање базних станица и детаљан преглед довели су до тога да се иза решетака нађе супруг певачице.

Како је утврђено, највероватније је реч о једном од телефона који је до убиства користила Јелена, а који је свекар задржао и прећутао истражитељима. Управо су у том телефону нађени докази који упућују на Зоранову кривицу – објашњава наш извор.

Осим тога, како наводи, веома је необично и то што је после убиства снаје он за покојну имао само речи хвале.

Одбио да сведочи

– Говорио је да је била „анђео који никоме није умео ни да помисли зло“. Међутим, чим му је син ухапшен, од Јелене је покушао да направи највеће зло, тврдећи да је она чак имала и љубавнике – подсећа на необично понашање Владимира Марјановића.

Он објашњава да упућени у случај, који и даље покушавају да склопе све коцкице, сумњају да он зна много више од онога што је говорио јавно до сада.

– На саслушању у истрази против сина искористио је законско право да не сведочи. Могуће је да су га адвокати који бране сина посаветовали тако како се не би излетео – додаје он.

УНУК СЕ ИЗЛАЈАО: ДЕДА ЈЕ ЗА*ЕБАО СТВАР

Полиција од првог дана верује да је у убиство Јелене умешано више од једног члана породице Марјановић. Иако су од првог дана, како подсећа наш саговорник, строго водили рачуна о томе шта говоре, Зоранов син Урош излетео се првог дана по проналаску Јелениног тела.

– У недељу 3. априла, дан после убиства негде око 19 часова, у кућу је дошао Зоранов син из првог брака, који је тог дана био на саслушању у полицији, и видно узнемирен пред нама окупљенима прокоментарисао: „Ма деда је за*ебао ствар“, не прецизирајући о чему је реч.

Чим је то изговорио, њега је једна рођака одвукла у другу собу. Он се касније вратио, али није проговорио ни реч – открио је саговорник близак породици.

 

Извор: Informer.rs/Kurir.rs