Издвајамо Србија

СКАНДАЛОЗАН НАПАД НА ЧЕПУРИНА ЈАНКОВИЋЕВОГ АКАДЕМИКА: Нећемо ни вас ни ваше ватрогасце у Нишу!

Разочарани следбеник Саше Јанковића, академик Душан Теодоровић, бесрамно је данас на Твитеру напао амбасадора Русије Александра Чепурина

Теодоровић се, иако наводно више не подржава Јанковића и његову пропалу политику, надовезао на антируску кампању лидера ПСГ, који је на босанској ФАЦЕ ТВ оптужио Русију да се бави сумњивим пословима у хуманитарном центру у Нишу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам Србин. Јуче за Задушнице сам палио свеће својима. Славим Светог Јована и пишем ћирилицом. Дубоко сам убеђен да је Европска унија једино могуће место за Србију. Најлепше вас молим да нам више не помажете ни ви, ни ваши ватрогасци у Нишу. Хвала – написао је Теодоровић.

Подсетимо, Саша Јанковић је гостујући на босанској Фаце ТВ код Сенада Хаџифејзовића оптужио Русију да се у хуманитарном центру у Нишу бави чудним активностима?!

– Ја сам прилично сигуран, да не кажем да знам, да он (Вучић) јесте обећао Русима дипломатски статус за мисију у Нишу, која се зове хуманитарна, али неке чудне активности се са тог аеродрома одвијају – рекао је Јанковић у емисији.

 

Извор: Информер.рс