Издвајамо Спорт

СРПСКА СМЕХОТРЕС СУПЕРЛИГА: Цео свет бруји о овом потезу голмана Борца у знак протеста, сваки пут је ЛОПТУ… (ВИДЕО)

Владимир Бајић имао посебан вид протеста због спорних одлука арбитра Милана Илића

Поптуно невероватне сцене виђене су у Суботици, где је Спартак победио Борац из Чачка са 3:1 уз неколико ситуација које су показатељ да је српски клупски фудбал дотакао дно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Суперлига такве сцене није видела, јер су играчи Борца изнервирани одлукама судије Милана Илића, који је доделио два црвена картона гостујућим играчима, када су се бунили због пенала који је досудио за Спартак у финишу првог полувремена одлучили да седну на траву из протеста и окренули су леђа противницима и судији.

Прекид је трајао десетак минута, а онда је ипак настављен и Спартак је дошао до изједначења голом Савковића са беле тачке.

Међутим, у наставку утакмице виђена је тотална опструкција игре од стране изнервираних играча Борца, који иначе штрајкују и против свог клуба претходних дана због неисплаћених зарада.

Када год би лопта дошла у посед голмана Борца Владимира Бајића, он би је испуцао свом снагом ван терена и то тако да пребаци трибине и избаци је потпуно ван стадиона. По завршетку меча голман Борца је пришао судији Илићу и загрлио га, што је такође био вид ироничног протеста.

Сцене какве су само показатељ срамоте у српском фудбалу, а челни људи би после овога морали и да поразмисле каквим арбитрима дозвољавају да суди, јер срозавају углед српског фудбала, а ово је само један у низу катастрофалних одлука које су виђене на нашим теренима у последњих неколико кола, а да не говоримо о томе колико их је било у прошлости.

Погледајте и видео који је снимио Енглез, који ће моћи да прича о срамоти каква није виђена на фудбалским теренима код нас дуго година:

 

 

Извор: Телеграф.рс