Издвајамо Свет

ТАЈНО ДРУШТВО „ОЛИМПИЈАНС“: Одлучују о судбини света и имају 21 циљ. На листи је и један Србин (ВИДЕО)

Комитет 300, познат и као Олимпијанс, група је која је, наводно, основана од стране британске аристократије 1727. године. Заговорници теорије о постојању Комитета 300 верују да је то међународни одбор који утиче и организује светску политику, трговину, банкарство, медије и војску.

Ову група потпада у “тајна друштва”, а у коју спадају било које од бројних друштава којима појединци приступају полагањем заклетве, а посвећена су братству (или сестринству), моралној дисциплини и међусобној помоћи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Таква друштва често врше обред иницијације чији је циљ да упозна нове чланове са правилима групе. Чланови се регрутују или тако што их контактира вођа друштва, или потенцијални чланови сами открију друштво и место где се крију и онда се придруже или пролази тест свесно или несвесно у којем показује своју достојанстевност да буде члан.

Ова теорија датира од 1909. године када је немачки политичар Валтер Ратенау написао у новинама “Ноје фреие пресе”: “Три стотине људи, који се сви познају, усмеравају економску судбину континента и бирају своје наследнике у својим областима”.

У овом контексту, Ратенау је осуђивао олигархијске импликације и није сугерисао да ли су ових 300 одабраних били Јевреји. Међутим, немачки новинар и публициста Теодор Фрич је до 1912. заузео теорију да је реченица Ратенауа “отворено признање независне јеврејске хегемоније” и да је он “тајни кајзер (цар) Немачке”.

Историчар и некадашњи обавештајац МИ6, Џон Колман је 30. априла 1981. године објавио чланак у коме се први пут у САД помиње постојање Римског клуба као субверзивног тела тајне владе Новог Светског Поретка – Комитета 300.

Подсетио је читаоце на паралелу са упозорењем које је немачка влада објавила када се докопала тајних планова Илумината. Институција под именом Комитет 300 који има до сада 40 познатих огранака и који је врховно заповедно тело које влада светом већ најмање 100 година је, каже Колман, оваплоћена у облику Међународног суда правде у Хагу.

“Комитет 300 је одавно донео одлуку да свет мора да буде мањи, знатно мањи и бољи. Превише “бескорисних уста” троши природна богатства која нису неисцрпна, зато их треба елиминисати.Индустријски развој утиче на пораст становништва. Зато је потребно поткопати Божију заповест људима да се множе и насељавају земљу.

Отуда су неопходни: напад на хришћанство, постепен али сигуран распад индустријских држава-нација, уништење стотина милиона људи које Комитет 300 назива “вишком становништва” и елиминација било ког државника који се усуди да стане на пут глобалног плана Комитета 300″, пише Колман.

Колман наводи 21 циљ које су себи поставили Илуминати и Комитет 300, људи из сенке који владају светом и кроје судбину држава и нација:

1. Успостављање Једне светске владе / Новог Светског Поретка где су црква и монетарни систем уједињени под њиховом контролом.

2. Потпуно уништити сваки национални идентитет и национални понос. То је примарни циљ који се мора остварити уколико желе да концепт Једне светске владе успешно функционише.

3. Обесмислити и потпуно уништити религију, посебно хришћанску религију, уз изузетак већ поменуте њихове “цркве”.

4. Успоставити контролу над сваком особом помоћу контроле ума и онога што је Збигњев Бжежински назвао технотроника, која ће створити људске роботе и систем терора незамисливих размера.

5. Окончати индустријализацију и продукцију електричне енергије из нуклеарних електрана у оквиру онога што називају “постиндустријско друштво нултог развоја”. Компјутери и сервисна индустрија су прихватљиви. Оно што остане од америчке индустрије ће бити пребачено у земље каква је Мексико, где постоји обиље јефтине робовске радне снаге.

Како смо већ видели 1993. године, овај циљ је постао реална чињеница проглашењем НАФТА – Северноамеричког уговора о слободној трговини. Незапослени у САД ће, са почетком индустријског уништења постати или опијумски или кокаински зависници, или ће постати само обична статистика у процесу елиминације вишка популације.

6. Охрабривати употребу дроге и на крају је легализовати, а порнографију прогласити “обликом уметности” која ће постати широко прихваћена и крајње уобичајена.

7. Депопулација великих градова према плану који је својевремно смислио режим Пола Пота у Камбоџи. Потове геноцидне планове је осмислила једна америчка истраживачка фондација, иначе део Римског клуба, а надгледао их је Томас Ендерс, високопозиционарани званичник Стејт Дипартмента.

8. Спречавање сваког научног развоја, осим онога који иде у корист Илуминатима. Посебна мета је нуклеарна енергија која се користи у мирнодопске сврхе. Комитету 300 посебно су омражени експерименти из области фузије, које илуминатски медији стога у јавности подвргавају подсмеху и презиру.

Развијање фузионог процеса би одувало концепт Илумината о “ограниченим природним ресурсима” право кроз прозор. Фузиона бакља, правилно коришћена, могла би да створи неограничене и при том слободне природне ресурсе, чак и од најобичнијих супстанци. Примена фузионе бакље би допринела бољитку човечанства на начин који шира јавност још увек није схватила.

9. Да се до 2050. године, ограниченим ратовима у напреднијим државама, а изгладњивањем и болестима у државама Трећег света, изазове смрт три милијарде људи који се сматрају “бескорисним устима”.

Комитет 300 (Илуминати) је ангажовао Сајруса Венса да напише како да се спроведе такав геноцид. Венсов рад је објављен под насловом “Глобални извештај 2000”, а прихватили су га и одобрили за примену у име америчке владе тадашњи председник САД Џими Картер и државни секретар Едвин Маски. По препоруци овог Извештаја, до 2050. године ће популација САД бити смањена за 100 милиона људи.

10. Ослабити морално ткиво нација и деморализовати раднике из радничке класе стварањем масовне незапослености. Како се послови губе и нестају захваљујући политици постиндустријског нултог раста коју је осмислио Римски клуб, извештај предвиђа деморализацију и обесхрабреност радника који резултирају масовном одавању алкохолу и дрогама.

Младе треба охрабривати путем рок музике и дрога да се буне против постојећег стања, на тај начин подривајући и коначно уништавајући породичну заједницу.

11. Људе широм света спречити да сами одлучују о својој судбини изазивањем кризе за кризом, а затим “решавањем” тих криза. Тиме ће се нације деморализовати и збунити до те мере суочени са превише избора, да ће упасти у масовну апатију.

12. Створити нове култове и наставити са подстицањем култова који већ функционишу, где су укључени гангстери са музичке сцене какви су Ролинг Стонси и све рок групе које је створио Институт Тависток, почевши од Битлса па надаље.

13. Наставити са јачањем култа хришћанског фундаментализма који је започео слуга британске Источноиндијске копаније Дарби, што ће се злоупотребити за јачање Израела и убеђивања Јевреја у истинитост мита о “изабраном народу” као и и за извлачење новца. Хришћански фундаменталисти би донирали огромне суме новца, верујући да их дају у религиозне сврхе у циљу даљег јачања хришћанства.

14. Додатно појачати ширење религиозних култова какви су Муслиманско братство, Муслимански фундаментализам, Сики…

15. Ширити идеје о “верској слободи” по свету како би се поткопале постојеће религије, нарочито хришћанство.

16. Изазвати тотални колапс светских економија и покренути тотални политички хаос.

17. Преузети контролу над спољном и унутрашњом политиком САД.

18. Пружити највећу подршку наднационалним институцијама какве су УН, Међународни монетарни фонд, Банка за међународно поравнање, Светски суд и, колико год је то могуће, смањити ефикасност локалних институција постепеним увлачењем истих под окриље УН.

19. Продрети у сваку владу широм света и радити унутар ње како би се уништио суверени интегритет нације коју она представља.

20. Организовати светску терористичку организацију и преговарати са терористима кад год се догоде терористичке активности.

21. Преузети контролу над образовањем у Америци, са намером и сврхом да се оно потпуно уништи.

“Римски клуб је врховна завереничка организација, брак између англо-америчких финансијера и старих европских породица црног племства, посебно лондонског, венецијанског и ђеносвког племства.

Кључ успешне контроле света је њихова способност стварања дивљих економских рецесија и криза и управљање рецесинама и кризама. Комитет 300 подстиче социјалне немире на светском нивоу, после којих следи рецесија као ублажавајућа припрема за предстојеће озбиљније стање”, пише Колман.

Ово су неки од чланова Комитета 300:

Краљица Елизабета ИИ

Абдулах ИИ, краљ Јордана

Џон Кери, бивши амерички државни секретар

Роман Абрамович, руски олигарх

Хенри Кисинџер, бивши амерички државни секретар

Марти Ахтисари, бивши председник Финске, дипломата и медијатор Уједињених нација. Био је и специјални изасланик УН-а за статус Косова и Метохије.

Алберт ИИ, краљ Белгије од 1993-2013.

Александар ИИ Карађорђевић, бивши југословенски престолонаследник и син јединац последњег југословенског краља Петра ИИ и краљице Александре.

Принц Ендру, војвода од Јорка

Лека, престолонаследник Албаније, познат и као краљ Лека. Лека је био претендент за албански престо и називали су га краљ Лека И албански монархистиа и поједини медији.

Силвио Берлускони, италијански политичар и бизнисмен

Тони Блер, бивши премијер Велике Британије

Мајкл Блумберг, бивши градоначелник Њујорка и бизнисмен

Руперт Мардок, медијски могул

Збигњев Казимјеж Бжежински, пољско-амерички политиколог и геостратег, саветник председника Линдона Џонсона од 1966. до 1968. и саветник за националну безбедност председника Џимија Картера од 1977. до 1981. године.

Ворен Бафет, амерички бизнисмен

Џорџ Буш старији, бивши председник САД

Камила Паркер Боулс, војвоткиња од Корнвола, супруга принца Чарлса

Хуан Карлос, краљ Шпаније

Перес Шимон, бивши израелски председник и добитник Нобелове награде за мир

Принц Филип, војвода од Единбурга и супруг краљице Елизабете ИИ

Принц Чарлс од Велса, престолонаследник британске краљевске породице и син принца Филипа и краљице Елизабете ИИ

Бил Клинтон, бивши амерички председник

Колин Пауел, бивши државни секретар САД

Дејвид Рокфелер, амерички банкар

Џејкоб Ротхшилд, Четврти Барон Ротхшилда, инвестициони банкар

Николас Саркози, бивши председник Француске

Олег Дерипаска, руски олигарх

Џорџ Сорош, инвеститор, политичар и бизнисмен

Доминик Строс Кан, бивши генерални директор Међународног монетарног фонда (ММФ)

Михаил Горбачов, последњи председник СССР-а

Принц Вилијам, син принца Чарлса и принцезе Дајане

Ричард Холбрук, амерички дипломата и један од креатора Дејтонског споразума

Жан-Клод Јункер, председник Европске комисије

Погледајте документарац о Комитету 300:

 

 

Извор: webtribune.rs