Србија

ТЕСЛА ЈЕ БИО ЛУД, ПОРЕМЕЋЕН И ЧУДАК БЕЗ ЖЕНЕ! КАРЛЕУША оплела по највећем српском научнику!

Певачица Јелена Карлеуша одлучила је да покаже своје знање о животу чувеног научника Николе Тесле и без длаке на језику изнесе своју тезу о томе зашто се чувени физичар не уклапа у традиционалне вредности

Наиме, повод за Јеленино излагање о чувеном научнику била је имитација Ненада Пагониса у хуманитарном шоу програму „Твоје лице звучи познато”, који је одбио да имитира трансродну певачицу Кончиту Вурст.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он се појавио у златној хаљини попут аустријске уметнице, али ју је на крају песме стргао са себе, да би остао у мајици са ликом Николе Тесле, који је по његовом мишљењу симбол традиционалних вредности. Карлеуши је тај његов гест био сулуд и одлучила је да му „отвори очи”.

– Да ли је могуће да је Никола Тесла требало да буде асоцијација на мушкарчину и на традиционалне вредности? Колико ја знам и колико смо учили у школи, он је био чудак, без жене! Он није било никаквав представник традиционалних вредности! Имао је и поремећај, стално је прао руке, нико га није дотицао, плашио се бактерија, није комуницирао са људима! – образложила је певачица, која је нахвалила Кончиту Вурст.

– Кончита је веома успешна особа која је победила на „Евросонгу” и која је веома активна када је реч о хуманитарном раду. Да ли је Кончита мушко или женско или нешто треће, то је мање важно, битно је какав је ко човек. Генерално мислим да људе не треба делити по националности, боји коже, вероисповести… Да ли си ти мушко, женско или ванземљац, то је небитно ако си вредна особа – рекла је Карлеуша.

ЈК прокоментарисала дует Саше Матића и Цеце

Карлеуша је имала и коментар на дует Саше Матића и Светлане Цеце Ражнатовић, који би ускоро требало да буде објављен.

– Саша је мој друг, који је после мене имао многе покушаје дуета, али безуспешно. Наш дует је заиста најлепши – закључила је Јелена алудирајући на песму „Не смем да се заљубим у тебе”.

 

Извор: Espreso.rs/Alo.rs