Издвајамо Регион

ТОДОРИЋА НИ БОЛТ НЕ БИ СТИГАО А КАМОЛИ НОВИНАРИ: Погледајте којом брзином тајкун бежи по Лондону (ВИДЕО)

Оснивач посрнулог хрватског концерна Агрокор Ивица Тодорић снимљен је како улицама Лондона трчећи бежи од хрватских новинара

Мање од 24 сата након што га је лондонски судија пустио на слободу уз кауцију власник Агрокора Ивица Тодорић (66) појавио се у полицијској станици Кенсингтон.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Суд је Тодорићу наложио да мора да се јавља полицији три пута недељно, а некадашњи први човек посрнулог концерна своју првиу посету одрадио је већ у среду.

“Јутарњи” пише да Тодорића нико није очекивао у станици само дан након пуштања на слободу, сви су мислили да ће појавити у петак.

Екипа ХРТ за сваки случај је дежурала испред полицијске станице у луксузној четврти, Тодорић је покушао да их заобиђе преко споредног излаза, али они су га ипак уочили и пришли му са леђа, на шта се он без речи дао у трк.

Новинари су неко време трчали за њим, али нису могли да га стигну.

“Очито је у доброј форми. Побегао нам је за две, три улице, а чини се да је већ испунио своје јучерашње обећање да ће нам приредити још изненађења”, рекла је новинарка Силвија Скочајић која се из Лондона јавила у Дневник ХРТ.

Тодорић према неким информацијама наводно живи близу полицијске станице.

Иначе, Тодорић је у уторак пуштен на слободу уз кауцију од 100.000 фунти, али је предао своје исправе, а има обавезу и ношења сигурносне наруквице коју не сме да скида сваке ноћи од поноћи до три сата ујутру.

Такође, има обавезу и да се јавља у полицијску станицу три пута недељно.

 

Извор: јутарњи лист