Србија

Тома Фила: Ако се не пронађе једна ствар, Зоран Марјановић никада не може бити осуђен. Овај детаљ могао би да реши све

Познати адвокат је и раније тврдио да је полиција забрљала на увиђају и не зна се где је певачица убијена

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Адвокат Тома Фила сматра да блато на панталонама Зорана Марјановића, осумњиченог за убиство певачице Јелене Марјановић, неће бити довољно за подизање оптужнице уколико на њему није нађена и Јеленина крв.

БУЛАТОВИЋ ОТКРИВА ЗАШТО АМЕРИКА ШАМАРА СРБИЈУ: Опасније је бити пријатељ САД него непријатељ!

Фила тврди да није имао увид у списе у тужилаштву, али да је од својих пријатеља адвоката који раде на случају чуо чиме располаже тужилаштво.

– Онај ко је извршио убиство морао је на себи да има крв а не само блато. Док је зверски убијао Јелену по убици је прскала и крв, а не само блато. У случају „Марјановић“ ради се о чисто емотивном убиству, а емоције могу бити и љубав и мржња – додаје Фила, изјавио је за Ало!

Фила сматра да Зоран Марјановић има два искусна адвоката Вељка Делибашића и Александра Зарића.

– Марјановић има два одлична адвоката и добро је што ћуте јер бих им и ја то предложио док не виде чиме тужилаштво располаже. Оно чиме располаже тужилаштво је недовољно – рекао је Тома Фила.

Познати адвокат је и раније тврдио да је полиција забрљала на увиђају и не зна се где је певачица убијена.

– Све то виси у ваздуху, а подигла се велика прашина у јавности. У случајевима када су познате личности у питању или када медији свакодневно пишу о нерешеном убиству, као у овом случају, процес на суду може да се покрене само ако постоје необориви докази – казао је Фила.

На претпоставке да је Јелена убијена дан раније, па сутрадан бачена у канал, кратко је прокоментарисао.

– То су све приче, претпоставке једног човека, шта и како је, док не видите не вреди ништа, ја сам професионалац, морам да видим, па да верујем.

 

Извор: Telegraf.rs/Alo.rs