Србија

УБИЦА ЈЕ МУШКАРАЦ ИЗ КУЋЕ МАРЈАНОВИЋА! Она се појавила и изнела ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ

Фото: Јутјуб

Весна Радомировић, једна од најпознатијих пророчица на овим просторима, тврди да је Јелену Марјановић убио мушкарац из куће Марјановића и да Зоран Марјановић најбоље зна ко је то урадио!

Убиство Жељка Ражнатовића Аркана, завршетак рата у Босни, хапшење Радована Караџића, победа Ибре Бублина у „Звездама Гранда“, само су нека од пророчанстава ове видовњакиње која су се обистинила. Решење убиства „Грандове“ певачице за њу није непознаница. Весна тврди да зна име убице, али да не сме да га открије јер полиција нема, нити ће имати чврсте доказе за то.
Није имала љубавника

– Не могу никога директно да оптужим јер то би било кривично дело. Као прво, ја као пророчица и визионар тврдим да убицу треба тражити у кући Марјановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена није имала никаквог љубавника, то је апсолутна лаж! Приказује ми се грех Марјановића према породици Крсмановић. Марјановићи су били убеђени да Крсмановићи њима праве враџбине и црну магију, а то није било тачно. Јелена је убијена управо због сумње да њена породица прави враџбине! Није тачно да је хтела да напусти Зорана јер га је она много волела. Јелена је трпела Зоранове родитеље, свашта је проживела – у даху је испричала Весна за Курир Старс и додала да је ово мистериозно убиство до детаља испланирано, као и да је полиција већ у старту направила фаталне грешке:

– Приказује ми се да Јеленин телефон није био код ње на дан убиства. Видим три телефона која су остављена на једном месту у кући на дан убиства. То је урађено како полиција не би могла да их лоцира. Такође, видим да је полиција катастрофално урадила увиђај.

На наше инсистирање да нам открије име убице, Весна каже да то не сме да учини, али је на крају ипак наговестила о коме је реч.

Као у „Зодијаку“

– Јелену је убио мушкарац из куће Марјановића, толико могу и смем да кажем. Нажалост, овај случај завршиће се као филм „Зодијак“, дакле починилац неће никада бити откривен. Плашим се да неће бити довољно доказа. Зоран ће бити пуштен из притвора! Он одлично зна ко је убица, да не кажем – зна из прве руке. Зар ником није чудно то да човек којем је жена убијена, масакрирана на најгнуснији начин, нон-стоп годину и по хвали полицију која ради на случају. Ко би нормалан то радио? Па свако, да је на његовом месту, нападао би полицију јер ништа нису урадили да открију убицу – рекла је пророчица за Курир.

Пророчица је открила да у својим визијама види како ће у ријалитију „Задруга“ неко изгубити живот пред камерама.

– У такве програме улазе само они којима је посрнула каријера, лудаци који су огуглали на увреде. Сваки пројекат има своје ријалити играче који се не такмиче за паре, али ту су да би вређали друге учеснике најгорим могућим увредама, типа шовинисте и националисте Лепог Миће, пропалог конобара који псује горе него кочијаш. Када сам се мало усмерила на „Задругу“, Марко и Дивна ДНК имају највише шансе за победу. Челници продукције би требало споразумно да се договоре са Жижом Стојановић да изађе из ријалитија јер она овај притисак неће издржати. Видим гадне знаке на њој. Може пасти мртва глава! – рекла је Весна.

Извор: Espreso.rs/Kurir