Свет

УКРАЈИНСКА ДОКТОРКА ИСПРИЧАЛА ШТА ЈЕ ВИДЕЛА ДОК ЈЕ БИЛА МРТВА: Запрепастила свет стравичним визијама пакла!

Украјинска лекарка Татјана Анисимова Бјелоус (65), мајка петоро деце, умрла је током операције. Душа јој је напустила тело, а она је гледала како покушавају да је оживе. Анђео ју је потом, тврди она, одвео код Бога и показао јој небо

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трећи дан након што је Украјинка др Татјана Анисимова Бјелоус (65), мајка петоро деце, преминула на операционом столу болнице у Одеси, њена породица у болницу је дошла по тело. Прошла су 72 сата и већ су се питали зашто их нико не зове.

– Тело није овде. Татјана је оживела! – рекли су им доктори.

Њена мајка их је погледала, не верујући шта јој говоре.

Татјана је због рака на мозгу завршила на операцији и након три дана се пробудила у мртвачници. Тврди да је њена душа прошла рај, чистилиште и пакао.

РАЈ

Све је почело у операционој сали након што је душа напустила тело. Стајала је поред стола и гледала како је оживљавају. Колеги хирургу је викала да не жели натраг у тело. Пошто се није обазирао, кренула је низ болнички ходник. На његовом крају видела је супруга на коленима како се моли за њено оздрављење. Покушавала је да му каже да је добро и да се не брине, али он није чуо.

Прво је срела човека у белој хаљини која је лепршала и за кога је помислила да је сам Исус, али јој је он рекао да устане и да пред њим не сме да клечи пошто је он анђео, а не Бог.

Каже да је Божји престо осветљавао све око себе. Хтела је да погледа Богу у лице, али није успела.

– “О, Господе, опрости ми“, рекла сам му и као мало дете почела јецати, а он ми је одговорио да су ми греси опроштени због смрти његовог сина на Голготи. И тада сам пред собом угледала Голготу и остала ужаснута. У светини која је викала: „Разапни га“ била сам и ја. Бог ми је тада рекао да су моји греси били тамо. Тада сам рекла да нећу грешити више – прича Татјана.

Душе на небу не виде пакао, он је за њих затворен. Тврди да они само виде земљу и своје ближње за које се моле на подножју Божјег престола. Бог јој је показао небо како се отвара. Угледала је земљу и јасно видела сваку особу на њој. Поред сваког човека био је анђео и демон који би записивали сваку реч и мисао. Видела је, каже, много ружних лица и питала је Бога откуд сви ти ружни људи.

– Пре си видела само спољну љуску, а сад видиш њихова срца. Врати се и реци им да се овај свет ближи свом крају. Ја стојим на вратима и чекам да се покају. Ево, показао сам ти оно што већина људи није видела – рекао ми је, а затим ме је анђео повео у обилазак раја.

Ходала је по влажној, мекој трави која јој је миловала стопала. Све је било препуно предивног цвећа и зрелих, мирисних воћки. Вода је текла с трона Божјег и од свих призора застајао јој је дах. Тада је анђео пред њу довео младића кога испрва није препознала, а који је био њено прво дете, син који је умро с 10 месеци.

Срела је и оца, каже и додаје да је он завршио у рају, јер се задњих 15 минута пре смрти покајао у присуству свештеника.

ЧИСТИЛИШТЕ

Након сусрета с оцем приближили су се завеси од магле. Прошли су кроз њу и одмах је осетила ужасан смрад и врућину. Једва је дисала. Каже да је владао ужасно јак воњ спаљеног меса, покварених јаја и зноја, а све време се чула музика — хеви метал и жестоки рок.

– Тамо нема воде, тамо је таква суша да сам осетила као да ми пуца кожа. Осетила сам свежину тек кад сам анђела узела оберучке молећи га да ме никако не испушта. То место је први круг пакла познатији као чистилиште – истиче Татјана.

– Ту су људи у затвореном простору пуном гасова који јуре с једне стране на другу. Виде рај, али не могу да уђу у њега. Вапе за помоћ. Они малаксали који покушавају да седну не успевају, јер их демони прогоне. Дижу поглед према небу, али не смеју да изговоре име Господње. То су они који чекају суђење. На суду ће се можда оправдати, а можда и не. Пропустили су своју прилику за спасење на Земљи – објашњава Татјана.

Ту се у облаку гаса налик акваријуму налазе душе абортиране деце које језиво вриште, али не осећају болове. Они вичу: „Не убиј ме, хоћу да живим, волећу те, мајко“. Они, каже, одлазе у рај једино ако се њихови родитељи на земљи покају, а ако не — онда их чекају тамо као сведоци.

ПАКАО

Кад су кренули дубље према паклу, на путу је видела демоне који режу душе на ситне комаде, а сваки и најмањи комад вришти из све снаге. Они се касније спајају и тако све у круг. То су душе људи који су за живота раздвајали, односно уносили раздор међу људе.

У једном од кругова пакла у коме се стално чују јецаји, урлици и крици, угледала је познате очи. То је била њена бака с очеве стране. Иако је редовно ишла у цркву, волела је да оговара и проклиње људе.

Највише су је погодиле судбине равнодушних људи. Оних који за живота нису чинили зло, али ни добро. Није мислила да ће и они завршити у паклу. Видела је и демоне који врховном ђаволу, који маскиран седи на трону, доносе људске душе. Угледавши једну такву, препознала је политичара из своје земље. Упитала је анђела: “Па откуд он ту? Он је жив“.

– Одговорио ми је да је тај човек склопио пакт са сатаном и продао му своју душу. Њу ће заузети демон који ће на Земљи живети кроз тог човека – каже Татјана.

Након што је видела све што јој је Бог желео да покаже, анђео ју је лагано гурнуо и она се вратила у своје тело.

Извор: Telegraf.rs/24sata.hr