Регион Србија

ЦРНА ГОРА ЈЕ СРБИЈА СА ИЗЛАЗОМ НА МОРЕ! НЕ ДАЈУ МИ ДА ОТВОРИМ ТВИТЕР! Зоран Кесић поново изненађује изјавама

„Ви сте исто Срби, само се зовете Црногорци“

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Један од аутора и водитељ емисије „24 минута“ Зоран Кесић сматра да је реч на телевизији много значајнија од речи на интернету и да је то поље где телевизија није надвладана.

Гостујући на Дигиталном дану у Подгорици он је навео да је публика „нешто најгоре што може да се деси ствараоцу“.

Кесић је открио да их после последње емисије мрзе и они што воле Александра Вучића, и они што воле Сашу Јанковића и они што воле Ратка Младића. „Они се, иначе, мрзе између себе, али су се сада устремили на нас“, објашњава Кесић.

Казао је и да се никада није десило да је на друштвеним мрежама неко победио у расправи. „Ви сте исто Срби, само се зовете Црногорци. Ми горе немамо море, ја Црну Гору доживљавам као Србију са излазом на море“, нашалио се Кесић.

Он је казао да се у Србији штанцују непријатељи, па је тако непријатељ био Сорош, а сада је пријатељ, и да је иста ситуација била са Зораном Заевом, а раније и са Црном Гором. Кесић је поручио да је он остао аналоган у дигиталном времену.

„Не дају ми да отворим Тwиттер налог јер би то било погубно за нашу емисију, јер сам емотиван“, казао је водитељ.

Кесић је истакао да он не доводи у питању стару мантру, да ако нешто не ради, треба га само угасити и упалити опет. „У нашој емисији су људи који желе да дођу, није ништа припремљено. Преко друштвених мрежа, долазим до људи који нас воле“, навео је Кесић.

 

Извор: Espreso.rs/Vijesti