Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ У УЛОЗИ ИНСПЕКТОРА: Пустите ме да применим своје методе, испитам Владимира и решим убиство певачице

Фото: Јутјуб

Кад бих ја применио своје методе, тај би све о Јеленином убиству признао у року од 24 сата. Владимир је мени најсумњивији од свих Марјановића

Фото: Јутјуб

Пустите мене да испитам Владимира Марјановића и у року од 24 сата он ће ми признати све што зна о убиству своје снаје Јелене! Дајте ми један дан за Зорана Марјановића и проговориће и он, поручује лидер радикала Војислав Шешељ!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Искуство правничко, али и робијашко
Захваљујући свом дугогодишњем правничком, али и робијашком стажу, врло добро сам изучио иследничке методе
Војислав Шешељ

Шешељ за Информер каже да познаје „специјалне иследничке методе које не укључују физичко насиље, а сасвим сигурно доводе до резултата“!

– Када бих применио те методе на Марјановићима, врло брзо бисмо сазнали комплетну истину о злочину који потреса целу Србију ево већ скоро 20 месеци – каже Шешељ.

Лидер СРС каже да му је од почетка најсумњивији свекар убијене певачице Владимир и да би зато са њим прво „поразговарао“.

– Захваљујући свом дугогодишњем правничком, али и робијашком стажу, врло добро сам изучио иследничке методе који доводе сигурно до резултата, а не подразумевају примену физичког насиља… Мислим, иначе, да је полиција направила велику грешку што читаву породицу Марјановић није ухапсила још прошле године, одмах након убиства Јелене – наводи Шешељ и објашњава:

– Да је то учињено у априлу прошле године, до сада би цео случај сасвим сигурно био решен јер би неко од чланова те породице сигурно пропевао. Упркос свему, уверен сам да бих ја и у овом тренутку, након великог протека времена, врло брзо ‘сломио’ и Владимира и Зорана Марјановића.

Шешељ наглашава да приликом добијања признања ни на који начин не мисли на примењивање физичке силе.

– Искључиво мислим на употребу специјалних психолошких метода за пропитивање, а у основи тога је наравно притисак. Постоје начини и методе којима се то ради… – наводи наш саговорник који ипак не жели да открива све детаље.

– Не бих да одајем све тајне и могућности које се у оваквим случајевима примењују. Али, верујте ми, постоје начини и ја бих успео врло брзо да их натерам да причају.

Војислав Шешељ сматра и да Зоран није убица, али да зна доста тога о Јеленином убиству.

– Упркос чињеници да је Зоран Марјановић у притвору, за мене је ипак од почетка најсумњивији његов отац Владимир. Претпостављам да су сви, односно цела породица Марјановић, умешани у убиство или да штите једни друге. Али по мом мишљењу, непосредни починилац је Владимир… – истиче Шешељ.

Иначе, у Вишем тужилаштву у Београду јуче је настављена истрага против Зорана Марјановића саслушањем четворице сведока. Како незванично сазнајемо, нико од њих није могао да понуди непосредна сазнања о томе шта се десило 2. априла прошле године.

Најпре су сведочила двојица полицајаца, Милан Вукша и Александар Кнежевић, који су навели да су у две смене обезбеђивали место злочина. Потом и бициклиста са насипа Милан Градић и житељ оближњег насеља Драган Првуловић. Градић је потврдио да је на дан убиства прошао бициклом са пријатељем, на педесетак метара од места где је касније пронађено тело убијене жене, а Првуловић да се у близини играо са својом децом.

Нико од бранилаца Марјановића јуче није желео да даје изјаве за медије о томе да ли је неко од сведока открио било какав конкретнији детаљ током саслушања које иначе протиче без присуства јавности. Како су рекли, сагласно су одлучили да јавно не говоре више о овом случају док се не оконча истрага, јер су схватили да се свака њихова реч злоупотребљава.

– Осим тога, Марјановићу је одређен притвор због узнемиравања јавности. Управо због тога не желимо да додатно томе доприносимо и наносимо му још већу штету, јер је очигледно унапред означен као убица – изјавио је за Информер адвокат Александар Зарић.

 

Извор: Информер