Издвајамо Србија

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ О ИЗДАЈИ ВЕКА: Лидер ДОС продао САД Холбрукову ГАРАНЦИЈУ О НЕПРИЗНАВАЊУ КОСОВА!

Папир на којем је Ричард Холбрук у октобру 1998. потписао обећање Слободану Милошевићу да САД никад неће признати независност Косова, није ни изгубљен нити спаљен у НАТО бомбардовању, већ је продат Американцима за милион долара, а за то је одговоран високи функционер ДОС, тврди „Српски телеграф“ 

Позивајући се на неименовани извор, београдски лист наводи да је папир након „рушења“ Милошевића нестао, а да су из америчке амбасаде претходно тражили да им се тај папир врати као доказ, на основу којег би Србија могла да стопира признавање независности Косова.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Један од лидера ДОС је пристао да га извуче из архиве. То је папрено наплатио и за њега добио милион долара- тврди извор близак тадашњој власти.

Фото: Јутјуб

Да је овај папир био архивиран у кабинету Слободана Милошевића, за тај београдски лист је открио шеф дипломатије Ивица Дачић.

– Сви сарадници Слободана Милошевића тврде, а његова секретарица се куне да је Милошевић звао и да јој је дао папир на коме је Холбрук, тадашњи главни преговарач између Запада и Србије и амерички изасланик, потписао Милошевићу да никада неће признати независност Косова. Кад су хапсили Слобу, то је нестало- рекао је Дачић.

 

Извор: информер / српски телеграф