Издвајамо Србија

ШОКАНТНО: Његов телефон пронађен на месту убиства Јелене Марјановић а сада је и он УБИЈЕН (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Никола Остојић, власник пекаре у Ресавској, који је пронађен мртав четири дана након што је нестао, није имао непријатеље, тврде његови познаници који су се нашли на месту где је пронађено тело.

Његово тело нађено је данас у стаклорезачкој радњи у истој улици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је нестао у петак, 3. новембра, око 18.30 сати. Последњи пут је виђен у Ресавској улици, када је на себи имао црну јакну, пренели су медији.

Никола Остојић је родом из Пријепоља.

Оно што је посебно занимљиво је што су медији пренели да је његов мобилни пронађен пре пар дана на насипу на Борчи, на ком је убијена певачица Јелена Марјановић.

Стаклорезац убио пријатеља због 20.000 евра

НИКОЛА Остојић, власник пекаре у Београду, који је нестао у петак поподне 3. новембра, пронађен је мртав. Полиција у Београду ухапсила је Ф.Гаврановића (31) осумњиченог да је убио Остојића и одредила му задржавање од 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у престоници, саопштено је из МУП-а.

Како “Новости” сазнају Остојић је дошао код власника стаклорезачке радње “Гаврановић” који му је био и пријатељ. Остојић је код себе имао 20.000 евра, а новац је хтео да уложи у куповину локала. Претпоставља се да је мотив убиства управо тај новац, с обрзиром на то да је Гаврановић био у дуговима.

Иначе, јуче се појавила непотврђена информација да је његов мобилни телефон лоциран у близини борчанског насипа. То, међутим, није могао да потврди његов познаник, један од људи који су поделили апел путем друштвених мрежа.

– Никола ми је познаник. Он је добар отац и муж. У Ресавској држи пекару. Породичан и озбиљан човек. Никакве контроверзе о њему не постоје. Он је вредан, радан човек – рекао је, за “Новости”, Остојићев познаник.

 

Извор: Еспресо.рс / Новости.рс