Србија

ШУЛЕ ОПЛЕО ПО БИВШИМА: Мој ДС је потпуно чист – ИСТОРИЈСKЕ ГРЕШKЕ СУ ПРАВИЛИ ЂИЛАС, ЈЕРЕМИЋ И БОРKО!

Лидер Демократске странке Драган Шутановац, гостујући на ТВ Н1, рекао је да за историјске грешке из прошлости није криво ново руководство ДС с њим на челу, већ они који су напустили странку као Драган Ђилас, Вук Јеремић и Борко Стефановић

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На констатацију водитељке да са Демократском странком не желе да сарађују ни људи који су били део Демократске странке као што су Вук Јеремић, Борко Стефановић, Драган Ђилас, Борис Тадић, Зоран Живковић и Чедомир Јовановић, Шутановац је одговорио:

– То је потпуна неистина. Ја се тако не осећам, мислим да изузетно грешите. Људи које сте набројали сви би јако да сарађују са Демократском странком, али на начин да се поништи све оно сто је Демократска странка. Јако ми је интересантно када видим наслове у новинама да сам ја нека стара Демократска странка, а Ђилас, Јеремић и Борко нова Демократска странка и да грешке које су раније чињене нису чињене од тадашњег руководства Демократске странке, већ од садашњег руководства које тада није водило Демократску странку. То је просто фасцинантно – рекао је Шутановац и додао:

– Имао сам преписку са једном госпођом која је себи дала за право да каже да ја нисам учесник у опозиционом раду деведесетих година што је бизарна ствар. Демократска странка је прошле године имала скупштину по први пут су могли непосредно да гласају. Донели смо ново руководство ја тврдим да ниједна грешка која је у прошлости наведена, за коју је господин Саша Јанковић исправно рекао у свом интервјуу да је странка правила историјске грешке, није од стране људи овог руководства већ од стране људи који су напустили Демократску странку!

 

Извор: Informer.rs