Издвајамо Регион

ЈЕДНА ВРЕЋА ЗЛАТА ЗА МОГ БАКИРА: Ево како су милионске донације за народ БиХ завршиле у Изетбеговићевим џеповима! (ВИДЕО)

САРАЈЕВО – Богатство Бакира Изетбеговића је огромно, а неки аналитичари тврде да је његова укупна вредност укључујући имовина и новац у страним банкама износи између милијарду и милијарду и 100 милиона конвертибилних марака (око 550 милиона евра) .

Одакле Бакиру оволики новац јер га сигурно није зарадио нити би могао за свој животни век. Постоји документарни запис о прикупљању помоћи за БиХ у ратном периоду “Једна врећа злата за мог Бакира”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новац, злато и остале драгоцености у току рата прикупљани су у Турској, Швајцарској и Саудијској Арабији и другим европским земљама за помоћ народу Босне, али тај новац никада није стигао до тог истог народа.

Новац који је био намијењен народима БиХ никада није дошао до БиХ него је завршио на тајним рачунима са којих се данас лагано упумпава у систем и купују некретнине и фирме.

За 4 године рата на Армију је потрошено око 450 милиона немачких марака и то што је скупљено унутар државе и што су неки добротвори сами донели у Босну. Изетбеговићи су широм света скупили преко 10 милијарди немачких марака које никада нису стигле у Босну.

Многи учесници су сведочили тим догађајима а када су неколико година после рата проговорили о томе били су уклоњени или убијени Погледајте запис о прикупљању помоћи за БиХ у ратном периоду и нове детаље о злоупотребама донација за БиХ.

 

 

Извор: Курир.рс / Крајина.ба