Србија

ЈЕЗИВА ПОРУКА КОЈУ ЈЕ ДОБИЛА ПРЕТУЧЕНА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ АРАНЂЕЛОВЦА: Дабогда те силовали насред улице!

Pixabay.com

Јелена Николић, мајка девојчице Б.Н. која је претрпела вршњачко насиље у Техничкој школи „Милета Николић“ у Аранђеловцу, показала је садржај порука због којих је дошло до пребијања њене ћерке, али и поруку коју је њена ћерка добила са истог тог профила.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећања ради, према речима родитеља, Б.Н. је малтретирана у школи од стране ученика због Фејсбук профила. Она је наводно другарици из те школе дала своју шифру како би јој деактивирала профил, али се та шифра убрзо проширила међу другим ученицима, да би је након тога неко и променио.

ПРОЈЕКАТ 1500+: Ово је ново српско наоружање

Од тог тренутка Фејсбук преузима неко други и почиње да објављује разне статусе, фотомонтаже и шаље поруке неприкладног садржаја осталим ученицима из школе.

– Згрозила сам се када сам на видела поруке на Фејсбуку са тог старог налога које се шаљу и пишу на зиду профила на који ми не можемо да уђемо јер немамо шифру. Шта се све шаље, шта се све пише са тог профила, то је страшно- каже нам Јелена Николић, мајка девојчице, показујући поруке са гнусним садржајем.

На статусу који је окачен 14. октобра ове године на профил који је некада припадао Б. Николић упућен је следећи позив: “ Ја к*рва и волим у д*пе. Заинтересовани у инбоx“. Тај статус лајковало је, према речима мајке, чак деветоро ученика школе која похађа њихова ћерка.

Такође, мајка претучене девојчице показала нам је и садржај поруке коју је њена ћерка добила са тог профила, а који је претећег садржаја. Преносимо вам поруку у целости:

„Како те није срамота да избацујеш туђе слике на фб, срам те било к*рво мала.

Тулежанка се наложила на цело одељење, а не зна да обрише слинице па мора да иде код педагога и директора да пријави. Срамота. Дабогда те силовали на сред улице да не знаш где се налазиш. П*чка ти материна к*рвинска…“

Подсетимо, Б. Николић која похађа први разред Техничке школе „Милија Николић“ претрпела је физичко насиље од стране вршњака у учионици школе.

Фото: Pixabay.com
Извор: Kurir.rs/Srbija danas