Издвајамо Свет

ЈЕЗИВИ СЦЕНАРИО: Амерички сенатор открио везу између мигрантске олује у Европи и “СВЕТСКЕ ВЛАДЕ”

Републикански сенатор се јавно обрушио на миљардера и глобалисту Џорџа Сороша због покушаја да води “једну светску владу“ која би служила интересима олигарха, а не народа.

У интервјуу за РТ, Ричард Блек, сенатор државе Вирџинија, тврди да Сорош намерно дозвољава да хиљаде миграната преплави Европу, да дестабилишу регион и поткопају демократију као део програма “Новог светског поретка”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Какву репутацију у свету имају Џорџ Сорош и Фондације отвореног друштва? Какву улогу играју?

Ричард Блек: Џорџ Сорош је изузетно богат милирајдер. Он има интерес за преобраћење света. Он има врло, врло злобну репутациију широм света, и нашироко се сматра анти-моралним и анти-националистичким. Изгледа да је његово уврење да треба да имамо глобалистичку владу која управља народом и да су нације нека врста сметњи, јер када имате националне владе – оне изражавају вољу народа. Када имате глобалистичку владу, она једноставно показује ставове олигарха и има врло мало обзира према народу. То је страна на којој је он – он је са олигарсима, а не са обичним људима.

Мађарска влада и владајућа странка оптужују Џорџа Сороша за мешање у унутрашње послове Мађарске и других земаља. Да ли мислите да су њихове тврдње валидне? Да ли имају разлога да буду опрезни по питању Сорошевих активности?

РБ: Сорош се врло драматично мешао у послове Мађарске и бројних држава источне Европе. Али тренутно је његов фокус на Мађарској. Сигурно ћу поздравити мађарског премијера Виктора Орбана. Орбан је човек који обавља ствари. Када је имао илегалне имигранте који су прелазили преко границе у Мађарске, он је послао војску, поставио зид, и за месец дана је зауставио имиграцију у Мађарску.

Мислим да људи као што су Сорош и остали глобалисти гледају на националну владу као на проблем, јер нација изражава вољу народа и служи њиховом личном интересу. А ако имате једну светску владу, онда једноставно можете занемарити интерес народа, и у суштини може служти врло богатим олигарсима.

Премијер Орбан, као и потпредседник Фидес-а Гергели Гуљас, ујединили су се и снажно се боре против Сороша. Сорош покушава да поткопа Мађарску. Он то ради кроз невладине организације, којих има и добрих, али има доста њих које делују као “Пета колона” која подрива стабилност и интегритет земаља.

Често раде заједно са тајним обавештајним службама, било да је то ЦИА, МИ6, француска обавештајна служба и тако даље. Оне делују као нека врста интерне обавештајне агенције која је увек ту када дође до свргавања владе. Премијер Мађарске препознаје ову опасност. Он то неће дозволити.

Једна од главних ствари је то да Сорош води унивезитет у Будимпешти како би промовисао либералне идеје у које верује. То су идеје које разарају културу, разарају моралне вредности и разарају национални интегритет нација…

Сорош позива ЕУ да изврши притисак против конзервативних влада Мађарске и Пољске, док невладине организације, које финансира Сорош, у великој мери критикују земље ЕУ због тога што не прихватају више миграната и оних који траже азил. Шта, по вашем мишљењу, Сорош тиме жели да постигне?

РБ: Изгледа да стварна побуна против Европске уније потиче из земаља источне Европе. Сорош такође има велики сукоб са Пољском. Пољска постаје све више националистичка. Они се одлучно супротстављају имиграцији. Имигранти пролазе кроз Источну Европу у Немачку.

Канцеларка Ангела Меркел је позвала милион имиграната у Немачку, и наравно, одмах су почела силовања и терорисање нације. И изгледа да би Ангела Меркел врло лако могла да изгуби вођство у Немачкој. Ова земља је бачена у кризу стриктно због сексусалних напада на немачки народ од стране имиграната које су људи попут Сороша довели у Европску унију.

Мислим да најјачи отпор можемо видети у Источној Европи. Не толико у Немачкој, не толико у Француској, која је до сада већ скоро изгубљена земља. Али још увек постоји способност људи из Источне Европе да устану и боре се против тога…

Шта мислите како ће се ствари развијати у Мађарској? Како ће људи тамо реаговати?

РБ: Биће потрошена огромна количина новца против премијера Орбана и његове странке. Али, ја сам посматрао мађарски народ током њихове историје, и не постоји снажнији или независнији народ од Мађара.

Имам велико повереје у њих. Знам да ће бити под утицајем ЕУ која ће вршити притисак, и покушати да их примора на послушност путем диктаторских средстава како би прихватили оно што ЕУ жели, укључујући и поновно успостављање целокупне корумпиране Сорошеве организације, која настоји да тамо угрози вредности мађарског народа.

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс