Издвајамо Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО БАБА ВАНГЕ ЗА 2018. ГОДИНУ: Три велика преокрета ће променити свет

Фото: Јутјуб

Још једна велика промена која ће се десити наредне године јесте и то да ће се изменити орбита планете Земље

Сваке године у готово свим светским медијима може да се прочита шта нас очекује што се тиче политике, али и природних катастрофа. Још увек су актуелна предвиђања која је изрекла чувена Баба Ванга. Она је позната широм региона, али и света, а многа њена велика предвиђања су се чак и остварила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За 2018. године Баба Ванга је предвидела да ће Кина постати светска супер сила и да ће бити најмоћнија држава на свету.

Ово би могло да донесе велике промене на светској политичкој сцени. То би значило да САД и Русија више неће бити толико битни играчи, као што је био случај до сада.

Нова ситуација би могла да буде од користи другим земљама које су са Кином у добрим односима. Ту спадају Северна Кореја, али и наша земља, која гаји дугогодишње пријатељство са овом државом.

Баба Ванга је такође предвидела да земље у развоју од следеће године више неће бити експлоатисане, већ ће саме постати експлоататори.

Још једна велика промена која ће се десити наредне године јесте и то да ће се изменити орбита планете Земље. То неће бити уочљиво у почетку, али хоће касније, како време буде одмицало.

Ко је Баба Ванга?

Вангелија Димитрова, девојачко Пандева, мужевљево Гуштерова, касније само баба Ванга, рођена је 3. октобара 1911. године у Струмици. Детињство је провела у сиромаштву и беди. Након смрти мајке, као 3-годишња девојчица, остала је да живи са оцем у још тежим условима. Касније се отац поново оженио, па је мала Вангелија добила још троје браће и једну сестру.

Крајем 1923. године њена породица се сели у струмичко Ново Село. Са навршених 12 година, живот ове девојчице променио се из корена. Једног дана, док се са браћом играла близу куће, јак ветар ју је подигао у ваздух, а потом вукао по земљи. Мештани су је пронашли неколико метара даље затрпану прашином и камењем и очима пуним песка. Од тог чудног догађаја је ослепела, а касније је открила да поседује дар прорицања.

Предвиђања баба Ванге су записивали њени сарадници, тако да су и до данас сачувана њена фрапантна предвиђања. Ванга је предвидела и перестројку у СССР-у, смрт принцезе Дајане, почетак Другог светског рата, распад Југославије, сукобе у Грузији, почетак погоршавања еколошке ситуације на нашој планети.

Вангелија Димитрова је умрла 11. августа 1996. године.

 

 

Извор: Телеграф.рс